ESF subsidie Duurzame Inzetbaarheid

ESF subsidie Duurzame Inzetbaarheid

Subsidie van de Europese Unie voor duurzame inzetbaarheid

Subsidie training timemanagement ESF duurzame inzetbaarheid europese unie sociaal fondsWilt u ook dat uw werknemers gezond, gemotiveerd, competent en productief hun werk kunnen blijven uitvoeren?

Dankzij de ESF subsidie voor Duurzame Inzetbaarheid kun je als werkgever subsidie ontvangen voor het inhuren van Een Helder Hoofd als externe adviseur.

Deze regeling is in het leven geroepen door de Nederlandse overheid en de EU om duurzame inzetbaarheid in het bedrijfsleven te bevorderen. De subsidie bedraagt 50% van de subsidiabele kosten met een maximum van € 12.500 en de eerstvolgende aanvraagperiode staat gepland van 8 april 2019 tot en met 12 april 2019.

Ben je benieuwd of jouw project in aanmerking komt voor subsidie? Onze subsidiepartner DB&P adviseert je vrijblijvend over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Over DB&P onze subsidiepartner

DB&P ondersteunt al meer dan 35 jaar mkb-bedrijven bij het vinden van financiering voor technologische én sociale innovatie. Dit doen zij bij voorkeur door verschillende financieringsvormen te combineren. Leningen, kredieten, crowdfunding, fiscale voordelen, participaties en subsidies kunnen samen namelijk de perfecte ‘financieringsmix’ vormen. De ESF subsidie voor Duurzame Inzetbaarheid maakt een belangrijk deel uit van deze mix en wordt dan ook al jarenlang succesvol aangevraagd. Meer informatie over de subsidiepartner van Een Helder Hoofd: DB&P

Duurzame inzetbaarheid door onze training timemanagement

Wil jij ook duurzame inzetbaarheid binnen jouw bedrijf realiseren, eventueel met subsidie van het Europese Sociale Fonds? Vraag dan nu een offerte aan.

Offerte in-company training Wat deelnemers er zelf over vertellen