EenHelderHoofd.nl

Online groepstraining Professioneel Timemanagement (live)

Online groepstraining voor je team, of voor meerdere collega’s


Je wilt eigenlijk een in-company of in-house training timemanagement organiseren. Maar door omstandigheden is het fysiek bij elkaar komen niet goed mogelijk of erg kostbaar.
Binnen jullie team en in jullie organisatie accepteert men steeds vaker het gebruik van online virtuele meetings. Dan is het nog maar een kleine stap om ook onze online groepstraining timemanagement te volgen.

In ons online virtueel “klaslokaal” kun je live een voor jullie op maat gemaakte groepstraining timemanagement volgen. De gastheer (host) van deze live online cursus professioneel timemanagement is een senior trainer.

De mogelijkheden van deze online training zijn gelijk aan onze in-company groepstraining professioneel timemanagement.

Deze plaatsonafhankelijke online live versie, via onze eigen virtuele trainingsruimte, is het beste trainingsalternatief als jouw medewerkers op grote afstand van elkaar zitten en je het reizen wilt voorkomen.

Wat is Online Live Training?
Naast onze fysieke trainingslocaties is er ook een Online Live variant. Met online live training bedoel ik een live training via onze online videotool, waarin jij, de andere deelnemers en de trainer op hetzelfde moment aanwezig zijn. Een online live training is dus niet hetzelfde als een elektronische leeromgeving waarin de deelnemers zelfstandig, op een zelf gekozen moment, aan de slag gaan. De grote kracht van de online live training is dat de trainer jou ondersteunt bij het oefenen. Je krijgt direct feedback en herkansingen om succesvol de theorie in praktijk uit te voeren.

Online maar wel interactief.

Ook in de online virtuele trainingsruimte ervaar je live de afwisselende theorie, praktijkoefeningen en interactie met en tussen de deelnemers.

Zo garanderen wij dat naast luisteren, dat je ook actief aan de slag gaat met je eigen agenda, mailbox, to-do-lijst en prioriteiten.

Net als bij de in-company timemanagement training op locatie ben je in onze virtuele trainingsruimte gelijktijdig live aanwezig met de trainer.

Zo kan iedereen elkaar zien voor een optimale online ervaring.

Er zijn maar kleine verschillen met de reguliere groepstraining op locatie :

Download folder Offerte in-company training

Alternatieven voor de online groepstraining

Wil je toch niet een online groepstraining timemanagement? Maar liever:

Waarom een Training Timemanagement van Een Helder Hoofd?

Veel trainingsbureaus geven diverse soorten trainingen. Wij geven dagelijks alleen timemanagement trainingen en begeleiden jaarlijks vele professional in hun werk. Daardoor hebben wij een aantal voordelen:

Heb je nog vragen?

Zijn je vragen nog niet beantwoord, neem dan rechtstreeks contact op met ons via 073-6 232 804 .

Buiten kantoortijden, stuur ons dan een terugbelverzoek of een online bericht.


Exit mobile version