Lezing Time-management 2Connect Eindhoven

Lezing Time-management Stichting 2Connect Eindhoven

Op 6 januari 2015 gaf ik mijn populaire lezing “Je voornemens de Baas” over time management, slimmer werken, persoonlijke effectiviteit en hoe je als ondernemer of professional boven op je werk kan zitten, in plaats van er onder begraven te worden. Het was een lezing met enkele interactieve delen, waarbij de deelnemers ook zelf aan de slag gingen.

Ik was 6 januari 2015 de gastspreker tijdens de reguliere bijeenkomst van 2Connect, de ondernemersclub voor startende ondernemer in en rond Eindhoven. Er waren 25 geinteresseerde ondernemers die liever boven op hun werk zitten, dan er onder begraven te worden. Een lezing over time-management is dan een goede start om al wat tips en trucs hierover te leren, die ook direct als drukke ondernemer toegepast kunnen worden.

Meer informatie…

Vraag offerte aan
 

In deze lezing zitten onderdelen van onze populaire time management training “Je voornemens de Baas” die wij regelmatig houden. En is een time-management training met een open inschrijving, waardoor deze voor iedereen toegankelijk is.

gast/spreker ondernemersvereniging eindhvoen timemanagementAls lid of aspirantlid van 2Connect kan je lezingen gratis bijwonen.

Voor en na de lezing is er voldoende tijd om nog te netwerken met andere ondernemers.

De beschikbare plaatsen voor aspirantleden zijn beperkt. Dus meld je snel aan voor een van hun lezing en vrijblijvende kennismaking met 2Connect via de website van 2Connect.

Foto: Start van de lezing Gastspreker Time-Management Eric van den Heuvel van Een Helder Hoofd

 

Gepresenteerd door: Eric van den Heuvel

Eric van den Heuvel (EenHelderHoofd.nl, Time Management training met rendement) geeft vanavond een interactieve workshop: Je voornemens de baas

Veel ondernemers hebben een overvolle to-do lijst met zaken die hun aandacht en tijd nodig hebben en er ontstaat regelmatig het gevoel dat men de grip verliest op alle openstaande zaken. Hoe krijgt je dan de controle en focus weer terug over alle zaken en voornemens die je aandacht nodig hebben?

Om in deze hectische tijd toch alles gedaan te krijgen is er een nieuwe manier van denken en werken nodig.

Meer informatie…

Vraag offerte aan
 

Hoe kun je als ondernemer of professional boven op je werk zitten, in plaats van er onder begraven worden. Eric van den Heuvel van EenHelderHoofd.nl heeft interessante antwoorden hierop.

Eric van den Heuvel als Spreker TIme-management
Foto: Gastspreker Time-Management Eric van den Heuvel van Een Helder Hoofd

100_0206

Foto’s van het publiek aanwezig bij de lezing Time-Management.

Inspirerende gastspreker time-management voor jouw event

Time-management-lezing-Een-Helder-Hoofd

Lezing “Je Voornemens de Baas” met Time Management 2.0

Wil je jouw bezoekers en leden van je business club of netwerkclub trakteren op een inspirerende en actuele lezing over hoe je in deze hectische tijd toch alles gedaan krijgt?

Nodig Eric van den Heuvel uit als gastspreker, om uit te leggen waarom, hoe en wat je moet doen om boven op het werk te zitten, in plaats van er onder begraven te worden.

Meer informatie…

Meer informatie…

Vraag offerte aan
 

Spreker Time-management beoordeling 9.2 uit 10—Voortreffelijk
gebaseerd op 4049 beoordelingen.