Coaching plannen en organiseren van je werk

Coaching plannen en organiseren van je werk

Hulp bij plannen en organiseren van je werk

Waarschijnlijk hebt je mij gevonden via internet en heb je gezocht op coaching of op plannen en organiseren van je werk.

Het plannen en organiseren van werk heb je moeite mee, terwijl dat juist in je werk een belangrijke competentie is. Als het organiseren en plannen van het werk niet lukt, dan word je bedolven onder een grote hoeveelheid werk, waardoor je niet meer weet waar je moet beginnen.

Gelukkig is het nog niet zo ver dat je in je vrije tijd met je werk aan de slag gaat. Want dat zou dan gaan ten koste van je nachtrust of ten koste van je gezin. Of ben je daar al wel aan beland? Ook dan kan ik je helpen.

Waarom coaching bij plannen organiseren van je werk?

Je liefste wens is om weer het gevoel terug te krijgen dat je alles goed voor elkaar hebt in de uren die je hebt op je werk. Dit betekent voor jou:

  • het hebben van een goede helicopter-view,
  • het vasthouden van de rode draad binnen je werk,
  • minder verzanden in de details,
  • planmatig kunnen werken.

Dan ben je bij mij op de goed plek aanbeland.

Eén van de dingen die je kunt lezen bij de ervaringen van anderen is dat als je echt een beter wil leren plannen en organiseren van je werk, je iemand nodig hebt die je daar bij ondersteunt.
Wat deelnemers er zelf over vertellen

Coachingsprogramma plannen en organiseren van je werk

Senior trainer en coach Eric van den Heuvel bij plannen en organiseren van je werk
Senior trainer en coach Eric van den Heuvel bij plannen en organiseren van je werk

Net als de vele anderen professionals spreekt het 1 op 1 coachingprogramma (VIP traject) je zeker aan. Er wordt tijdens deze coaching samen met jou gekeken vanuit jouw perspectief.

Naast theorie gebruiken we hierbij casussen uit je eigen werk om de praktische handvatten op de theorie te laten sluiten. Hierbij zullen we het plannen en organiseren van je werk vanuit jouw praktijk benaderen en oefenen.

Offerte 1 op 1 begeleiding en coaching
Jouw gids naar rust en focus.
Wat deelnemers er zelf over vertellen.
Testimonials


Folder 1 op 1 begeleiding en coaching
Plannen zoals je nog nooit eerder hebt gezien.