Videoimpressie spreker timemanagement

Lezing en workshop timemanagement en slimmer werken

Je kunt mij zien spreken als spreker over timemanagement en slimmer werken in een aantal korte filmpjes. Wil jij ook een inspirerende lezing of workshop over slimmer en efficiënt werken. Let op: Wel met een vleugje humor. Vraag nu een vrijblijvende offerte lezing of workshop timemanagement aan en check of de gewenste datum beschikbaar is.

Stuur mij een offerte

Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond timemanagement projectmanagement teams rollen ISKA Elke woensdagavond is er bij Info Support een ISKA (Info Support Kennis Avond) waar interactieve lezingen of gastcolleges worden gegeven over de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

Op 13 juni heb ik (Eric van den Heuvel) daar een gastcollege mogen geven samen met een medewerker van Info Support. Het ging over de theorie en praktische invulling hoe je als professional meerdere teams, projecten, klanten en rollen kunt managen.

Hier vind je de impressie van die avond.

Stuur mij een offerte

Gasunie IMPULS Management Development Programma

Een interactieve workshop voor NV Nederlandse Gasunie, IMPULS Management Development Programma op 19-06-2018 met het thema Leiderschap is Vakmanschap. Locatie: Theater De Veerensmederij Amersfoort.

Voel jij ook regelmatig een behoorlijke werkdruk door een overvloedige stroom aan informatie? Door talloze vergaderingen? Door het onder controle houden van ambitieuze plannen en projecten? Dan is de vraag hoe je weer focust en controle krijgt over die zaken die het meest waarde toevoegen. De zaken die écht aandacht nodig hebben van jou als leidinggevende. Eric van de Heuvel kent verrassende antwoorden op deze fundamentele vraag over het managen van je tijd

Stuur mij een offerte

MBO Taalacademie

spreker timemanagement slimmer werker werkdruk stres Druk, Druk, Druk! Dit is vaak het antwoord dat je hoort als je een docent vraagt hoe het gaat.

Velen hebben een overvolle takenlijst, die samenhangt met de voortdurend veranderende maatschappij, de toegenomen administratieve lasten en vele verantwoordelijkheden.

Hoe kunnen docenten hun werk beter verdelen en delegeren?

Stuur mij een offerte

Ondernemersbijeenkomst BoRijen

Een inspirerende en interactieve lezing over time- en zelfmanagement en hoe je in deze hectische tijd toch alles gedaan kan krijgen en daarbij 10 tot 20% van de tijd die je dagelijks verliest weer terug kan winnen. Met als gevolg dat je weer van werkstress naar werkplezier gaat.

Stuur mij een offerte

Parktheater Eindhoven

Veel kenniswerkers hebben een overvolle to-do lijst met zaken die hun aandacht en tijd nodig hebben. Natuurlijk wordt deze lijst bijgehouden. Dit werkt voor een beperkt aantal taken afdoende. Maar er ontstaat regelmatig het gevoel dat de lijst erg lang wordt en dat men toch de grip verliest op alle openstaande zaken.


Stuur mij een offerte

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de pagina over de lezing of workshop timemanagement en slimmer werken.