Videoimpressie spreker timemanagement

Videoimpressie spreker timemanagement

We voelen allemaal werkdruk, maar Eric heeft verrassende antwoorden hierop.
-Deelnemer inspiratiesessie Professioneel Timemanagement
 

Lezing en workshop timemanagement en slimmer werken

Je kunt mij zien spreken als spreker over timemanagement en slimmer werken in een aantal korte filmpjes. Wil jij ook een inspirerende lezing of workshop over slimmer en efficiënt werken. Let op: Wel met een vleugje humor. Vraag nu een vrijblijvende offerte lezing of workshop timemanagement aan en check of de gewenste datum beschikbaar is.

Vraag offerte aan

Workshop “Meer grip op en precies genoeg tijd voor werk en privé”

Videoimpressie Workshop JAD'19 Harderwijk
Op donderdag 13 juni 2019 vond in Harderwijk de 13e editie plaats van de Jonge Ambtenarendag.

Dit jaar staat de Jonge Ambtenarendag in het teken van de Zweedse leefstijl Lagom onder de naam ‘De kunst van precies genoeg’.

Daar gaf ik twee keer de workshop “Meer grip op en precies genoeg tijd voor werk en privé”, en valt onder het subthema ”De kracht van onthaasten”.

Vraag offerte aan

Workshop Tijd als Grondstof, Quest Gouda

spreker workshop kennissessie qquest gouda Op 5 september 2018, was ik als spreker te gast bij QQuest.

Met de workshop “Tijd als grondstof”.

Iedere maand wordt er een kennissessie bij georganiseerd bij QQuest voor de medewerkers.

De medewerkers van QQuest, IT-ers, zijn zeer geïnteresseerd in techniek, maar vinden dat soft skills steeds belangrijker worden.

Het zijn ondernemende types. De voornaamste eigenschappen zijn analytisch denkvermogen, communicatieve vaardigheden en het met plezier aangaan van uitdagingen.

Er wordt veel van deze young professionals gevraagd. Daarbij is timemanagement een nuttige aanvulling voor hun vaardigheden.

Het was een interactieve workshop. Waarbij men in kleine groepjes is gaan werken met het thema. De boodschap is dat tijd een grondstof is en hoe ga je met die grondstof op een efficiënte en effectieve manier om.

Doel van de workshop was om de deelnemers aan het denken te zetten, wat men zelf morgen anders kan doen n.a.v. de gegeven inzichten.

Vraag offerte aan

MBO Taalacademie

spreker Professioneel timemanagement slimmer werker werkdruk stres Druk, Druk, Druk! Dit is vaak het antwoord dat je hoort als je een docent vraagt hoe het gaat.

Velen hebben een overvolle takenlijst, die samenhangt met de voortdurend veranderende maatschappij, de toegenomen administratieve lasten en vele verantwoordelijkheden.

Hoe kunnen docenten hun werk beter verdelen en delegeren?

Vraag offerte aan

Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond Professioneel Timemanagement projectmanagement teams rollen ISKA Elke woensdagavond is er bij Info Support een ISKA (Info Support Kennis Avond) waar interactieve lezingen of gastcolleges worden gegeven over de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

Op 13 juni heb ik (Eric van den Heuvel) daar een gastcollege mogen geven samen met een medewerker van Info Support. Het ging over de theorie en praktische invulling hoe je als professional meerdere teams, projecten, klanten en rollen kunt managen.

Hier vind je de impressie van die avond.

Vraag offerte aan

Gasunie IMPULS Management Development Programma

Een interactieve workshop voor NV Nederlandse Gasunie, IMPULS Management Development Programma op 19-06-2018 met het thema Leiderschap is Vakmanschap. Locatie: Theater De Veerensmederij Amersfoort.

Voel jij ook regelmatig een behoorlijke werkdruk door een overvloedige stroom aan informatie? Door talloze vergaderingen? Door het onder controle houden van ambitieuze plannen en projecten? Dan is de vraag hoe je weer focust en controle krijgt over die zaken die het meest waarde toevoegen. De zaken die écht aandacht nodig hebben van jou als leidinggevende. Eric van de Heuvel kent verrassende antwoorden op deze fundamentele vraag over het managen van je tijd

Vraag offerte aan

Ondernemersbijeenkomst BoRijen

Een inspirerende en interactieve lezing over time- en zelfmanagement en hoe je in deze hectische tijd toch alles gedaan kan krijgen en daarbij 10 tot 20% van de tijd die je dagelijks verliest weer terug kan winnen. Met als gevolg dat je weer van werkstress naar werkplezier gaat.

Vraag offerte aan

Parktheater Eindhoven

parktheater eindhoven lezing Professioneel Timemanagement spreker
Video: Impressie workshop Parktheater Eindhoven

Veel kenniswerkers hebben een overvolle to-do lijst met zaken die hun aandacht en tijd nodig hebben. Natuurlijk wordt deze lijst bijgehouden. Dit werkt voor een beperkt aantal taken afdoende. Maar er ontstaat regelmatig het gevoel dat de lijst erg lang wordt en dat men toch de grip verliest op alle openstaande zaken.


Vraag offerte aan

Avans Hogeschool Breda

Video: Impressie Lezing Avans Breda

Veel startende kenniswerkers hebben niet geleerd hoe ze met een overvolle to-do lijst met zaken om moet gaan. Met de eenvoudige 5D-methode kun je weer alle touwjes in handen krijgen. Meer rust, beter plannen en organiseren van je werk zijn vaardigheden waar je de rest van je carrière plezier van blijft houden.

Vraag offerte aan

Boek een inspirerende spreker over professioneel timemanagement en slimmer werken

Spreker Professioneel Timemanagement lezing Een Helder Hoofd

Wil je jouw bezoekers of leden van je business club of netwerkclub trakteren op een actuele lezing of workshop, van een inspirerende spreker en training, hoe je in deze hectische tijd toch alles gedaan krijgt?

Boek nu Eric van den Heuvel als inspirerende spreker, om uit te leggen waarom, hoe en wat je moet doen om boven op het werk te zitten, in plaats van er onder begraven te worden.

Meer informatie...

Vraag offerte aan Folder Lezingen en Workshops

Spreker beoordeling 9.2 / 10 —Voortreffelijk
gebaseerd op 4642 beoordelingen.
Last updated 29 januari 2021

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de pagina over de lezing of workshop timemanagement en slimmer werken.