Workshop Prioriteiten stellen en Plannen op je werk

Workshop Prioriteiten stellen en Plannen op je werk

Waarom een Workshop Prioriteiten stellen en Plannen op je werk?

workshop plannen organiseren werkVoor een aantal medewerkers in jouw organisatie of voor jezelf geldt dat zij dynamisch werk hebben.

Naast bureauwerk zijn er veel afspraken.

Vervolgens moeten er ook zaken uitgewerkt worden.

Maar gedurende de dag komen er ook collega’s aan je bureau.

Hierdoor lopen er veel dingen door elkaar heen, zoals uitwerken op de computer, sparren met collega’s, afspraken op locatie en overleggen met externe partijen.

Maar er zijn ook crisissituaties, waardoor je direct je prioriteiten moet verschuiven en het andere werk moet laten liggen. Daardoor is het moeilijk om het overzicht te houden en je aan je werkplanning te houden.

Vraag offerte aan voor een workshop Video impressie van workshoop

Beter leren plannen en prioriteiten stellen

workshop plannen organiseren werk tafelNet als iedere professional heb jij de behoefte om de gelegenheid te krijgen om goed prioriteiten te stellen, te plannen en overzicht te houden over je agenda en je werk.

Met als doel het ervaren van minder werkdruk om zo stress gerelateerde uitval te voorkomen. Dat heeft natuurlijk ook te maken met het omgaan met werkdruk en de zwaarte van het werk.

Maar ook met de hoeveelheid ad-hoc werk waarbij je tijdens de dag tegen aan loopt. Je wilt graag leren beter om te gaan met de onvoorspelbaarheid van je werk. Maar ook tijd en ruimte hebben om je collega’s te helpen. Want ook bij je collega’s wilt je de kans op stress gerelateerde uitval voorkomen. Want door uitval van teamleden, wordt de werkdruk op de rest van het team alleen nog groter en kom je als team of organisatie in een neerwaartse spiraal.

Vraag offerte aan voor een workshop Video impressie van workshoop

De oplossing om beter te leren plannen en prioriteiten te stellen

Gelukkig hebben wij de oplossing.

Een training in de vorm van een workshop waarbij je overzicht blijft houden over je werk. Je gaat zelf aan de slag met je werkvoorraad, agenda en planning. Daardoor leer je beter prioriteiten stellen en beter plannen en daarnaast beter rekening houden met de onverwachte zaken en ad-hoc klussen.

Vraag offerte aan voor een workshop Video impressie van workshoop

workshop plannen organiseren werk plenair
Spreker beoordeling 9.2 / 10 —Voortreffelijk
gebaseerd op 4966 beoordelingen.

Alternatieven voor de workshop plannen en organiseren op je werk


Open training

  Voor jezelf  

Onze populaire training Professioneel Timemanagement kun je op diverse locatie in het land volgen. Of je nu werknemer, leidinggevende of zelfstandige professional bent, deze training helpt je snel om weer boven op je werk te blijven in plaats van er onder begraven te worden.
Weer boven op je werk blijven.

In-company groepstraining

  Samen met collega’s  

Samen met je collega´s, team of afdeling de hectiek van de dag de baas worden?
Dan is onze in-company team-training Professioneel Timemanagement een perfecte oplossing. Specifiek aangepast op jullie wensen, branche en specifieke problematiek m.b.t. timemanagement.
Start hier voor een effectief team.

Persoonlijke begeleiding

  Individuele hulp tegen werkdruk  

Binnen één week al starten om jouw werkstress te verlagen? Kies dan voor onze één op één begeleiding op jouw werkplek. Hierdoor wordt jouw dagelijks verlies van tijd en het verspillen van aandacht snel gestopt.
Lees alles over onze bewezen aanpak.