Klantenervaring – Testimonials

“Weer mijn structuur en zelfvertrouwen terug”

Carola Post, SVO Fakopleiding Food

Voordat ik kennis maakte met Eric, liep ik over van mijn werkzaamheden, mijn hoofd zat letterlijk vol!

Ik kon niets meer onthouden en liep continue achter de feiten aan.

Dit gaf mij zo onbehagelijk gevoel dat ik het idee had om weer tegen een burn-out aan te lopen, dit is mij 4 jaar geleden overkomen dus de signalen waren voor mij (gelukkig) herkenbaar.

Doordat ik in gesprek kwam met mijn collega, (haar hoofd zat ook vol!) en zij enthousiasme vertelde over de werkwijze van Eric en dat het voor haar enorm heeft geholpen, was ik er al snel van overtuigd dat de sessie die mij aangeboden werden mij zouden helpen.

Het was erg prettig dat ik binnen een week terecht kon bij Eric want mijn spreekwoordelijke emmer liep over en een lange wachtlijst had voor mij niet gewerkt.

Voor de eerste sessie heb ik een vragenlijst beantwoord en hiermee zijn we aan de slag gegaan. Het was erg prettig dat ik begrepen werd en dat Eric zich aanpaste aan mijn tempo.

Na de tweede sessie kreeg ik weer een beetje structuur terug want dat was ik kwijt.

Na de derde sessie had ik het systeem door en ook de tips die ik kreeg om “nee” te leren zeggen wierpen zijn vruchten af.

Elke sessie werd de eerst volgende keer geëvalueerd , hier werd ook mijn ervaringen besproken die in de tussentijd gepasseerd waren en kreeg ik weer tips mee om te oefenen.

Eric is echt aan te raden, niet alleen als je “emmer” overloopt maar ook als je structuur in je werkzaamheden wilt krijgen.

Mij heeft het enorm geholpen en na slecht 4 sessie had ik weer mijn structuur én zelfvertrouwen terug. Ik slaap weer heerlijk en ik loop niet meer te piekeren over hoe ik mijn werkzaamheden allemaal rond moet krijgen.

Eric dank je wel!
SVO Vakopleiding Food

Carola Post, docent/trainer/mentor bij SVO vakopleiding food

mei 2017

1 op 1 begeleidingEen training voor jouEen training voor jouw team

(Bekijk hier de trainingskalender time-management voor een cursus voor jou)



“Nu veel bewuster organiseren van alle zaken die op me af komen!”

Sikko Oegema, BMD Advies

Sikko-Oegema-BMDadvies
Ik ben Sikko Oegema, milieuadviseur bij BMD Advies.

Ik ondersteun klanten bij de invulling van complexe vergunningaanvragen en milieumanagement.

Dit doe ik voor circa twintig klanten.

Daarnaast ben ik trainer. Ik verzorg training milieucoördinator en de trainingen intern auditeren

In mijn vrije tijd heb ik ook altijd een redelijk volle agenda omdat ik in de gemeente Schijndel raadslid/fractievoorzitter ben voor de PvdA.

Daarnaast ben ik voorzitter van de Stichting Anders, de stichting die het 1 Anderfestival organiseert.

Ik was met erg veel verschillende zaken gelijktijdig bezig en merkte dat mijn harde schijf vol begon te raken.

Mijn oude systeem werkte niet meer.

Mede door de diversiteit van aandachtsvelden verloor ik soms bepaalde zaken uit het oog en reageerde ik laat of te laat op zaken.

Ik baalde daar van.

Door onderdelen van de werkwijze “Een Helder Hoofd” toe te passen heb ik veel meer controle over de werkzaamheden.

Na de training en begeleiding door Eric van den Heuvel ben ik me veel bewuster hoe ik alle zaken die op me af komen kan organiseren.

De drukke bezigheden worden daardoor nog leuker.

Ik ben het meest tevreden over de eenvoud van de systematiek van “Een Helder Hoofd”.

Als je last hebt van je agenda omdat het aan overzicht ontbreekt, kan ik je de dienstverlening van Advies en begeleiding “Een Helder Hoofd” aanbevelen.

bmdadvies_logoSikko Oegema
Milieuadviseur en trainer bij BMD Advies
september 2016

1 op 1 begeleidingEen training voor jouEen training voor jouw team

(Bekijk hier de trainingskalender time-management voor een cursus voor jou)



“Ben nu meer bewust van mijn handelen”

Remco Tuinenburg, SKN Bouw

Ik ben Remco Tuinenburg directeur bij SKN Bouw.

In deze functie doe ik allerlei verschillende werkzaamheden zoals calculeren, werkvoorbereiding, opnemen van werkzaamheden en de dagelijkse sturing van de medewerkers.

Voordat ik het 1 op 1 begeleidingstraject bij Eric van den Heuvel van Advies en begeleiding “Een Helder Hoofd” ging volgen was ik overwerkt.

Het begeleidingstraject heeft mij weer overzicht gegeven en ik ben nu meer bewust van mijn handelen.

Het meest positieve punt van het werken met Eric van den Heuvel is dat hij gekeken heeft wat het best bij mij past.

Dat is tevens het punt waarop ik Eric aanbeveel, omdat hij zoekt naar een oplossing hoe je een toe te passen systeem kan laten aansluiten bij de persoon die om hulp vraagt.

Remco Tuinenburg
Directeur bij SKN Bouw

juni 2016

1 op 1 begeleidingEen training voor jouEen training voor jouw team

(Bekijk hier de trainingskalender time-management voor een cursus voor jou)



“Meer rust, structuur en overzicht in je werk!”

Sietske van der Maat, SRC Reizen

Sietske-van-der-Maat-SRC-CultuurvakantiesMijn naam is Sietske van der Maat en werk als manager Reizen Op Maat bij SRC Reizen.

SRC Reizen verzorgt georganiseerde groepsreizen, maatwerkreizen voor groepen en individuelen en standaard Individuele reizen.

Onze afdeling is verantwoordelijk voor alle maatwerkreizen en de standaard individuele reizen.

Voordat we met “Een Helder Hoofd” gingen werken was het erg hectisch in het team, want door de verkoop van een nieuw product kregen we er ‘extra’ werk bij.

We waren het overzicht kwijt en iedereen probeerde alle ballen in de lucht te houden zonder iets goed af te kunnen ronden.

Na de incompany team-training timemanagement door Eric van den Heuvel heeft iedereen een goed overzicht gekregen in de werkzaamheden en dat geeft erg veel rust in het team.

Dit overzicht ontstaat door het bijhouden van een goede To-do list.

Het meest positieve van Eric is dat hij heel goed kan luisteren en hij geeft individueel op maat advies ondanks dat we met een groepje waren.

Niet elke medewerker werkt op dezelfde manier en hij/zij moet hetgeen doen wat het beste bij hem past!

De theorie en de voorbeelden die Eric gaf zijn voor ons heel goed toe te passen in de praktijk.

Als je opzoek bent naar een nieuwe/andere methode om effectief om te gaan met alle input die je in dagelijkse werk ontvangt, biedt Eric een uitstekende training om tot andere inzichten te komen.

Persoonlijk advies voor elke deelnemer.

Met als doel of resultaat dat je rust hebt in je hoofd, structuur en overzicht in je werk!

SRC-CultuurvakantiesEr is echt niets op de dienstverlening van “Een Helder Hoofd” aan te vullen, het was prima!

Sietske van der Maat
Manager bij SRC Reizen
juli 2016

1 op 1 begeleidingEen training voor jouEen training voor jouw team

(Bekijk hier de trainingskalender time-management voor een cursus voor jou)



“Meer rust in mijn hoofd en een beter overzicht”

Fien van Es, BCN

Fien-van-Es-BCN.nlMijn naam is Fien van Es en werk als Commercieel Medewerker bij trainingslocatie BCN.

Mijn werkdruk was vrij hoog. Ik heb veel verschillende taken en vond het erg lastig om dit te organiseren.

Het gevolg hiervan was dat ik aan het eind van de dag moest overwerken of mijn werk niet af kwam.

Na de training time-management heb ik meer rust in mijn hoofd en heb een beter overzicht van mijn taken.

Hierdoor kan ik beter zien wat prioriteit heeft. Mijn werk is georganiseerder dan voorheen.

Naast het feit dat ik de training van hoge kwaliteit vind, vind ik het stukje nazorg erg goed.

Ik raad anderen aan om een training time-management  als deze te volgen, zeker als er behoefte is aan een beter timemanagement.

Ik vond het een zeer goede training!bcn-logo-1

Fien van Es
Commercieel Medewerker bij BCN
juni 2016

1 op 1 begeleidingEen training voor jouEen training voor jouw team

(Bekijk hier de trainingskalender time-management voor een cursus voor jou)



“Nu weet ik van te voren wat een dag/week voor werkdruk meebrengt”

Edwin Qualm, Namaste Reizen

Edwin Qualm Namaste ReizenIk ben Edwin Qualm en ik ben reeds 10 jaar werkzaam bij Namaste Reizen.

Een kleine reisorganisatie gericht op individuele reizen naar een groot deel van de Aziatische landen.

De werkdruk is wisselend gedurende het jaar.

Echter op de meeste dagen lukt het echter niet om mijn dagelijkse werkzaamheden af te krijgen.

Veel ad-hoc informatie, taken buiten het eigen werkveld om en tevens een overvloed aan informatie/opdrachten die ik niet kon verwerken.

Ik ben na de training door Eric van den Heuvel van Advies en begeleiding “Een Helder Hoofd” veel meer gestructureerd gaan werken.

Mijn werkdruk bepaal ik nu meer zelf en heb ik ook beter in de hand.

Door planmatig te werken weet ik nu van te voren wat een dag/week voor werkdruk meebrengt en of er nog ruimte is voor extra.

Tevens kan ik nu beter inschatten wat relevant is, wat niet en hoeveel tijd het mij zou kosten.

Niet alleen de theorie, maar ook het toepassen hiervan direct op mijn werkzaamheden (relevante voorbeelden) zorgen ervoor dat het duidelijk is.

Zo duidelijk dat ik er direct na aankomst op kantoor mee kon beginnen. De begeleidingssessies waren voor mij dan ook een zeer grote meerwaarde.

De theorie en tools om aan time management te werken zijn er.

Echter is het lastig om dit in praktijk te brengen, zeker omdat een werksituatie en werkdruk zeer persoonlijk kan zijn.

Namaste ReizenHet is juist de ondersteuning om de theorie in de praktijk te brengen dat ik een cursus zeker zou aanraden.

Edwin Qualm
Travel consultant Vietnam, Cambodia, Laos & Myanmar (Birma) bij Namaste Reizen
mei 2016.

1 op 1 begeleidingEen training voor jouEen training voor jouw team

(Bekijk hier de trainingskalender time-management voor een cursus voor jou)



“Nu hollen die feiten achter mij aan, i.p.v. andersom.”

Cecile Snijders, Communicatiebureau Breinkracht

Cecile Snijders BreinkrachtIk ben Cecile Snijders. Onder de naam Breinkracht help ik mensen – en daarmee de organisaties waar zij voor werken – om slimmer te communiceren.

In essentie is dat: eerst denken, dan doen. Wie wil je wanneer, waarom en hoe bereiken?

Dit combineer ik met mijn rol als boerin bij Koe & Koe en moeder van twee kinderen.

Voorheen had ik structureel een te volle agenda. Ik was niet in staat het tij te keren en vroeg me af “wanneer hollen die feiten nou eens achter mij aan?”

Na de de training time-management “Je voornemens de Baas” van “Een Helder Hoofd” en de persoonlijke begeleiding door Eric van den Heuvel, ben ik in staat om meer aan het stuur te staan van mijn eigen planning en zo de werkdruk te temperen.

Waarbij mijn grootste uitdaging blijft: welke keuzes maak ik.

Als ik alles blijf doen wat ik deed, blijf ik een werkdrukprobleem hebben.

In de reële werktijd die ik heb, passen niet alle ambities die ik nastreef.

Eric heeft mij geholpen om hierin inzicht en overzicht te krijgen.

Het op maat aan kunnen sluiten bij mijn persoonlijke uitdagingen en daarop doorvragen, daar ben ik erg tevreden over.

Erg positief de dienstverlening van Eric vind ik het aanreiken van een aantal praktische tools.

Heb je het structureel te druk en krijg je het onvoldoende voor elkaar om het anders aan te pakken?

Dan kan ik je van harte aanbevelen om de professionele hulp van Eric van den Heuvel in te schakelen.

Eric gaat onbevooroordeeld met je aan de slag.

Hij neemt je mee op ontdekkingstocht naar hoe je nu je werk en leven organiseert en hoe het anders en beter kan.

Het heeft mij een mooie combinatie van inzichten en praktische tips gebracht.

Het uiteindelijke resultaat: ik heb nu meer overzicht in alles waar ik mee bezig ben en wat op mijn to do-lijst staat en bovendien voel ik me nu meer de regisseur van mijn eigen tijd.

Het helpt me om een stevige basis te hebben van waaruit ik beter wil leren kiezen en prioriteiten stellen. Dit alles in een prettige sfeer.
breinkracht
Cecile Snijders,
Eigenaar van Breinkracht, januari 2016.

1 op 1 begeleidingEen training voor jouEen training voor jouw team

(Bekijk hier de trainingskalender time-management voor een cursus voor jou)



“Efficiënt werken met controle en rust.”

Charlotte la Lau, CheckMark Labrecruitment

Charlotte La Lau
Mijn naam is Charlotte en ik werk ruim 8 jaar als Office Manager bij CheckMark Labrecruitment, gespecialiseerd in werving & selectie en detachering van professionals in de chemie & life sciences.

Als Office Manager ben ik met verschillende taken tegelijk bezig, dat is hartstikke leuk, maar dat maakt prioriteiten stellen soms lastig, vooral als er ook nog spoedklussen tussendoor komen.

  • Wat doe ik eerst?
  • Wat loopt er allemaal?
  • Op welke reactie wacht ik nog?

Dat zijn vragen waar ik continu mee bezig ben. Het overzicht hierin ontbrak soms.

Na de hulp van Eric van den Heuvel van Advies en begeleiding “Een Helder Hoofd” is er meer structuur ontstaan, daardoor is mijn werk overzichtelijker geworden en weet ik precies welke projecten er lopen of en wat er op de agenda staat.

Dat komt door toepassen van het systeem van de werkstroomverwerking en organisatie, bestaande uit verzamelen, verhelderen & beslissen en organiseren.

Dit geeft mijzelf rust en dat merken ook mijn collega’s op.

De persoonlijke 1 op 1 timemanagement instructie was voor mij de perfecte begeleiding die ik zocht. Dit traject is specifiek toegespitst op mijn werkzaamheden, zodat het gelijk toepasbaar is.

Eric heeft mij geholpen met de knelpunten, een goede basis te creëren en vanuit daar te organiseren.

Voorafgaand heb ik de open training time-management “Je voornemens de Baas” gevolgd. Aansluitend heb ik twee sessies met 1 op 1 begeleiding met van Eric doorlopen.

Ben je toe aan efficiënter werken en wil je weer controle en rust in je werkzaamheden? Dan beveel ik echt de diensten van Eric aan.
checkmark
Charlotte la Lau
Office Manager bij CheckMark Labrecruitment
november 2015.

1 op 1 begeleidingEen training voor jouEen training voor jouw team

(Bekijk hier de trainingskalender time-management voor een cursus voor jou)



“Handvatten om beter met je tijd om te gaan.”

Jaap Jonker, HGG Profiling Contractors BV

Jaap JonkerMijn naam is Jaap Jonker, 31 jaar ik kom uit Valkenswaard en ben Sales Engineer bij machinefabriek HGG Profiling Contractors.

Door mijn drukke full-time baan in combinatie met mijn deeltijd HBO opleiding Commerciële Economie op de Fontys Hogeschool in Eindhoven had ik een behoorlijke werkdruk.

Door de training time-management “Je voornemens de Baas” bij Eric van den Heuvel van Advies en begeleiding “Een Helder Hoofd” is mijn stressniveau gezakt omdat er geen ellenlange losse eindjes meer zijn.

Ik heb het geleerde systeem van werken geïmplementeerd en zorg ervoor dat elke dag voor 17:00 mijn postvak in leeg is.

Ik vind het erg positief dat Eric het systematisch werken helder uitlegt.

De voorbeelden zijn te vergelijken met mijn eigen praktijkervaringen.

Het is alleen al fijn om in de groepstraining te zien dat je niet de enige bent die tobt met alle zaken die gedaan moeten worden in zo weinig tijd.

Je leert een systeem van werken aan dat je voor de rest van je leven meeneemt, zowel zakelijk als privé.

Aan anderen zou ik willen vertellen dat Eric een trainer is gespecialiseerd in time-management.

Hij kent de valkuilen en de trucjes om weer uit de valkuil te ontsnappen. In een paar uurtjes rijkt hij je de handvatten aan om beter met je tijd om te gaan en meer relaxed in het leven te staan.

HGG Profiling Contractors BV De training is top geregeld en Eric heeft een heldere en professionele aanpak.

Jaap Jonker
Sales Engineer bij HGG Profiling Contractors BV
oktober 2015

1 op 1 begeleidingEen training voor jouEen training voor jouw team

(Bekijk hier de trainingskalender time-management voor een cursus voor jou)



“Ik ben weer vrolijk en mijn kamer is opgeruimd.”

Anne Marie van Hees, BTL Nederland BV

anne-marie van Hees BTL

Ik ben Anne Marie van Hees, veiligheidskundige en KAM-coördinator bij BTL Nederland, één van de grootste hoveniers- en groenaannemers van Nederland met vestigingen door het hele land.

Daarnaast ben ik trainer en gedragstherapeut voor honden en run ik een eigen hondenschool.

Zowel op mijn werk bij BTL als in mijn eigen bedrijf kan het behoorlijk druk zijn.

Mijn werkdruk was, voordat ik met Eric van den Heuvel van Advies en begeleiding “Een Helder Hoofd” ging werken, hoog.

Door te weinig structuur was mijn werkkamer, zowel bij BTL als thuis, rommelig met overal stapels af te handelen zaken.

Tijd om op te ruimen dacht ik niet te hebben waardoor ik vaak moest zoeken naar iets wat ik zeker dacht te hebben.

Ik had het gevoel dat ik heel veel nog moest doen.

Door eerst een training time-management “Je voornemens de Baas” te volgen en te horen waar andere cursisten mee zaten, bleek ik niet de enige die overspoeld werd door informatie en te weinig zicht te hebben op lopende projecten.

De werkstroomverwerking en –organisatie die we uitgelegd kregen gaf een heldere blik op onze problematiek.

Direct na deze sessie ging ik met het stappenplan aan de slag en merkte binnen een paar dagen dat er meer rust in mijn hoofd kwam en ik langzaam aan weer grip kreeg op de projecten die ik onder handen had.

Na de training volgde ik nog twee privésessies bij Eric waarin mijn eigen persoonlijkheid en mijn werkstructuur en –opstelling werden doorgenomen.

Daarbij kwam vooral het schema van de werkstroomverwerking weer ter sprake en keken we samen hoe ik vooruitgang boekte. Na twee sessies kon ik met een gerust hart op vrijdagmiddag de deur achter me dicht trekken, wetende dat ik alles onder controle had en mijn projecten goed op schema liepen.

Mijn nachtrust verbeterde enorm en door ook het werkschema in mijn privéleven toe te passen kreeg ik daar ook weer meer grip op.

Ik kreeg weer een leven.

Zeer positief van de dienstverlening van “Een Helder Hoofd” vind ik de aansluiting bij de werkelijkheid, interactie tussen cursist en trainer en de handige direct toepasbare manieren om het werk weer in de hand te krijgen.

Het meest tevreden ben ik over het aanreiken van het werkstroomverwerkingschema en het inzoomen op de individuele mens.

Is je hoofd vol, overloopt en ervaar je onvoldoende controle op je werk, dan beveel ik graag een workshop bij Een Helder Hoofd aan.

Ik vond de dienstverlening van Eric goed en inspirerend.

Het heeft me weer rustig gemaakt, ik kan beter slapen en anderen merken het op. Ik ben weer vrolijk, mijn kamer is opgeruimd en als ze iets vragen weet ik meestal direct waar het over gaat en kan ze snel antwoorden.
BTL Nederland BV
Anne Marie van Hees
veiligheidskundige en KAM-coördinator bij BTL Nederland BV
augustus 2015

1 op 1 begeleidingEen training voor jouEen training voor jouw team

(Bekijk hier de trainingskalender time-management voor een cursus voor jou)



“Meer structuur en beter gebruik Outlook”

Ruud Megens, R.M.S. Advies en interim consultancy

Ruud-MegensMijn naam is Ruud Megens en geef adviezen voor het toepassen van duurzame energie technieken en energiebesparingstrajecten voor bedrijven en instanties.

Voordat ik met Eric van den Heuvel van Advies en begeleiding “Een Helder Hoofd” aan de slag ben gegaan was de werkdruk op zich beheersbaar, maar ik had het gevoel zeker niet altijd efficiënt te werken.

Nadat de open training time-management bij “Een Helder Hoofd” heb ik in juni 2015 een begeleidingssessie gevolgd.

Nu werk ik meer gestructureerd, in combinatie met het beter gebruiken van Microsoft MS Outlook.

Ik ben erg tevreden over het persoonlijke contact met Eric van den Heuvel en de contacten die ook na de cursus onderhouden wordt.

Aan anderen zou ik willen vertellen dat men zelf bewust moet worden dat je een probleem hebt, of zelf efficiënter willen werken en daarna past de cursus volgen.

Op die manier spreek ik mensen ook regelmatig over mijn ervaring met “Een Helder Hoofd” en in het bijzonder over Eric van den Heuvel.
rmsadvies
Ruud Megens
Eigenaar van R.M.S. Advies en interim consultancy
juni 2015

1 op 1 begeleidingEen training voor jouEen training voor jouw team

(Bekijk hier de trainingskalender time-management voor een cursus voor jou)



“Overzicht, rust en structuur”

Jeroen Knol, PENTA College CSG

Jeroen KnolIk ben Jeroen, 42 jaar en docent economie in het middelbaar onderwijs, op het PENTA College CSG.

Daarnaast ben ik co ouder van een fantastische dochter.

Voordat ik met Eric van den Heuvel van Advies en begeleiding “Een Helder Hoofd” met mijn time-management aan de slag ben gegaan was mijn werkdruk gemiddeld tot hoog.

Daarnaast zijn er de bekende piekbelastingen die vaak voorkomen in het onderwijs.

Na de open training time-management bij “Een Helder Hoofd” heb ik in april 2015 een paar 1 op 1 begeleidingssessies gevolgd.

Daardoor heeft Eric mijn nog beter het overzicht, de rust en de structuur geven waarnaar ik in mijn professionele en persoonlijke leven naar verlangde.

Het is even wennen. In het begin lijkt het meer werk, maar op het moment dat je het systeem gebruikt, op structurele basis, geeft het rust en overzicht.

penta-csgHet meest tevreden ben ik over de persoonlijke begeleiding en het toesnijden naar de persoonlijke situatie en de openheid. De training en begeleiding zie ik echt als persoonlijk, meedenkend en kennis van zaken.

Als je de systematiek van “Je voornemens de Baas” gaat gebruiken is het echt waardevol.

Jeroen Knol
Docent Economie bij het Penta College CSG
april 2015

1 op 1 begeleidingEen training voor jouEen training voor jouw team

(Bekijk hier de trainingskalender time-management voor een cursus voor jou)



“Voorkomen dat anderen mijn agenda beheersen”

Docent en Mentor, MBO School

Individuele begeleiding persoonlijk coaching timemanagementAls docent en mentor op een MBO school werd mijn werkdruk als hoog ervaren. O.a. door :

  • de grote diversiteit aan neventaken
  • de hoeveelheid nieuwe taken
  • vernieuwde opleidingen,
  • de enorme dynamiek
  • en het feit dat anderen mijn agenda beheersten, of in ieder geval leken te beheersen.

Er kwam teveel tegelijk op me af waardoor ik door de bomen het bos niet meer zag. Dacht dat ik best goed was in plannen.

Het onderscheid tussen belangrijk en urgent was mij bekend maar op een gegeven moment was alles urgent.

Dat was het moment dat ik wist dat er iets moest veranderen.

Sinds ik met Eric van den Heuvel ging werken heb ik een methode waardoor ik overzicht kan houden in de grote hoeveelheid diverse werkzaamheden.

Daarnaast heb ik tips en trucs waardoor ik kan voorkomen dat anderen mijn agenda beheersen.

Het meest tevreden ben ik over de combinatie van een praktische aanpak en het luisterend oor dat vervolgens tips en trucs heeft.

Dus, zowel gericht op organiseren (praktisch) als op de ‘soft skills’.

Mijn advies is dan ook aan anderen: Bel Eric, doe je verhaal, luister wat hij heeft te bieden en beslis of dat bij jou past!

Eric, bedankt! Ik had even kortsluiting en ben nu weer op de rails gezet.

Anonieme reactie deelnemer 1 op 1 begeleiding timemanagement, Docent MBO
mei 2017

1 op 1 begeleidingEen training voor jouEen training voor jouw team

(Bekijk hier de trainingskalender time-management voor een cursus voor jou)



“Afspraken met klanten, leveranciers en medewerkers beter nakomen”

Felix van Hintum, Northsea B.V. yacht support

Felix-van-HintumMijn naam is Felix van Hintum, 24 jaar en mede-eigenaar van een snelgroeiend metaalbedrijf Northsea B.V. dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen en produceren van producten voor de luxe jachtbouw.

Voordat ik een 1 op 1 begeleidingstraject time-management bij “Een Helder Hoofd” ging volgen was mijn werkdruk zeer hoog. Grotendeels werden werkzaamheden last-minute uitgevoerd.

De persoon die het hardst schreeuwde kreeg het eerst zijn onderdelen.

Na de begeleidingssessies was er weer duidelijk overzicht van lopende projecten en weten wat je eerst stap is. Alle fysieke taken in één overzicht en een duidelijk overzicht van wanneer er extra capaciteit gecreëerd moet worden

Het positieve vind ik naast het stappenplan, de technieken leren om specifieke problemen aan te pakken o.a. het aansturen van personeel, mensen op de juiste positie zetten en handige software tools.

Ik beveel deze time-management training aan voor mensen waarvoor het omgaan met grote werkdruk en het verwerken van grote hoeveelheden informatie een groot probleem is.

Je krijgt handige tools en time-management training op maat om duidelijk in kaart te brengen wat je taken zijn en wanneer je bij moet schakelen.

Op deze manier blijf je je afspraken met klanten, leveranciers en medewerkers beter nakomen.
northsea-yacht-support
Felix van Hintum
mede-eigenaar van Northsea B.V. yacht support
januari 2015.

1 op 1 begeleidingEen training voor jouEen training voor jouw team

(Bekijk hier de trainingskalender time-management voor een cursus voor jou)




Ga direct naar...


Score Training Time-management 9.3 / 10 Gebaseerd op 5653 beoordelingen