Timemanagement publicaties

Hieronder vind je mijn publicatie over timemanagement en persoonlijke effectiviteit in diverse media.

Wil jij ook een blog, interview, column of artikel over timemanagement, slimmer werkern of persoonlijke effectiviteit op jouw website, in jouw dagblad of magazine? Neem dan contact op met mij via het contactformulier (klik hier). of bel met 073-6232804.

7days weekkrant jongeren uitstellen uitstelgedrag Publicatie Jongerenkrant 7Days, 15 september 2017 Artikel over Uitstellen. Geschreven door Janine de Wit, met medewerking van Eric van den Heuvel en Roos Vonk.
Interview Metro 3 juli 2017.. Het altijd maar druk hebben maakt je niet per se productiever. Dat stelt timemanagement trainer Eric van den Heuvel van “Een Helder Hoofd”.
Gratis e-book Prioriteiten stellen doe je zo eBook “Prioriteiten stellen doe je zo.. Dit gratis e-book over prioriteiten stellen heb ik speciaal geschreven voor mijn vele website bezoekers die meer willen over prioriteiten stellen.

Er wordt in drie praktische hoofdstukken verteld hoe je dit doet. Wordt ook een timemanager door betere keuzes te maken. Want we hebben allemaal meer te doen dan we tijd hebben.

Dus de enige mogelijkheid die we hebben is om goede keuzes te maken. Vraag snel dit e-book aan en ontvang hem binnen een paar minuten in je mailbox.

logo-expand De tien geboden van de advocaat-stagiair – Hoe maak ik mijn stageperiode tot een succes?. In oktober 2015 ben ik geïnterviewd door Michel Knapen en Linda van der Ham, de auteurs van het boek voor de advocaat-stagiair. Mijn interview is opgenomen als een apart hoofdstuk met de naam “Werkdruk” in het boek “De tien geboden van de advocaat-stagiair – Hoe maak ik mijn stageperiode tot een succes?”. Hierin kun je heel veel tips en adviezen lezen uit onze training time-management voor advocaten.
logo-expand 8 Tips: zonder haast op tijd bij je sollicitatiegesprek.. HR Weblog van Expand Human Capital Management

Kweek communicatie
Interview met Eric van den Heuvel. Weblog van Kweek Communicatie. Het communicatie bureau van en door studenten Communicatie- en Informatie-wetenschappen van Tilburg University
Hoe een goed idee tot wasdom komt. Weblog van Medisch Ondernemen
Het werk loslaten tijdens je vakantie. Weblog van Praktijkmanagers Netwerk
logo-expand Het geheim van een subliem functioneringsgesprek.. HR Weblog van Expand Human Capital Management
Eduard Strang Verhuizingen  Hoe voorkom je stapels op je kantoor. Column: Eduard Strang Verhuizingen
Gastblog Time-management  Help, ik verdrink in een email overload.. Op jongebazen.nl .