Gratis Advies

Gratis Advies

e-book Prioriteiten stellen doe je zo! (tijdelijk gratis)

Vraag nu het e-book aan (tijdelijk gratis).
* indicates required
Tevens ontvang je regelmatig onze tips.Artikelen en tips over timemanagement (meer dan 120 stuks)gratis timemanagement tips slimmer werken tips

Als je net als de meeste van mijn lezers bent, jezelf inzetten voor het winnen op het werk en slagen in het leven. Maar de waarheid is, dat je worstelt met het vinden van genoeg tijd om dat te doen. Dat is waarom ik mijn kennis deel via mijn artikelen op mijn website en mijn inspiratiemails.

Regelmatig plaats ik nieuwe gratis timemanagement artikelen en tips over hoe je efficiënter en effectiever om kan gaan met aandacht en tijd.

Sommige van mijn meer dan 120 slimmer werken tips komen uit onze training Professioneel Timemanagement waarin in middels een cursus vaardigheden geleerd krijgt om nog efficiënter en effectiever te werken.

Ga direct naar de nieuwste tips


Aanmelden gratis tips

Wil jij, net als meer dan 19.173 van je collega’s,  automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuwe artikelen en tips over Professioneel Timemanagement en slimmer werken. Meld je dan aan voor onze tips. Ik respecteer hierbij je privacy en verstrek nooit jouw gegevens aan derden. Mocht je op enig moment vinden, dat de inhoud van de tips van “Een Helder Hoofd” minder relevant is, meld je dan gewoon af.

Mis nooit een artikel of tip meer.

Wil jij voortaan een bericht krijgen als ik weer een nieuw blog post? Vul dan hier je naam en email adres in: Dank je wel!

* indicates required
Stuur mij ook de nieuwe trainingsdata.
Maximaal 1x per maand. Weer afmelden met 1 klik. Wij sturen geen spam, dat verzeker ik je !


Instructie video’s MS Outlook video met slimmer werken tips

N.a.v. veel vragen tijdens onze Training Professioneel Timemanagement “Je voornemens de Baas” hier een aantal korte instructies hoe je MS Outlook zo inricht voor het slimmer werken.
Ga direct naar onze Outlook Instructievideos


Gebruik gratis onze Professioneel Timemanagement tips en slimmer werken artikelen

Geen probleem als je onze artikelen en tips over Professioneel Timemanagement en slimmer werken  plaatst op jouw eigen website. Lees hier even onze voorwaarden.


Waarom geven wij deze meer dan 120 Professioneel Timemanagement tips gratis weg?

De huidige maatschappij is er een waar steeds meer aandacht en tijd van je gevraagd wordt dan dat je zelf kan geven. Het wordt steeds meer een uitdaging om hierbij de juiste manier een keuze uit te maken zonder hier aan ten onder te gaan. Verder kun je beter boven op je werk zitten dan er onder begraven zitten door slimmer werkern. Door overzicht en controle van je werk blijft je hoofd helder en kun je hier de juiste beslissingen over nemen over wat jouw aandacht en tijd verdient. Deze website geeft je hierover antwoorden. Wil je daarnaast nog efficiënter en effectiever werken, volg dan onze Training Professioneel Timemanagement “Je voornemens de Baas”, een cursus over Professioneel Timemanagement en slimmer werken.