Gratis Advies

Gratis e-book Prioriteiten stellen doe je zo (2016)

Gratis ebook prioriteiten stellen doe je zo met gratis timemanagement tipsDit gratis e-book over prioriteiten stellen heb ik speciaal geschreven voor mijn vele website bezoekers die meer willen over prioriteiten stellen.

Vraag nu het gratis e-book aan

* indicates required
Tevens ontvang je onze maandelijkse tips.


Artikelen en tips over time-management (meer dan 96 stuks)gratis time management tips slimmer werken tips

Als je net als de meeste van mijn lezers bent, jezelf inzetten voor het winnen op het werk en slagen in het leven. Maar de waarheid is, dat je worstelt met het vinden van genoeg tijd om dat te doen. Dat is waarom ik mijn kennis deel via mijn artikelen op mijn website en mijn inspiratiemails.

Regelmatig plaats ik nieuwe gratis time management artikelen en tips over hoe je efficiënter en effectiever om kan gaan met aandacht en tijd.

Sommige van mijn meer dan 96 slimmer werken tips komen uit onze training Time-Management 2.0 waarin in middels een cursus vaardigheden geleerd krijgt om nog efficiënter en effectiever te werken.

Ga direct naar de nieuwste tips


Aanmelden gratis tips

Wil jij, net als meer dan 2173 van je collega’s,  automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuwe artikelen en tips over Time-Management 2.0 en slimmer werken. Meld je dan aan voor onze tips. Ik respecteer hierbij je privacy en verstrek nooit jouw gegevens aan derden. Mocht je op enig moment vinden, dat de inhoud van de tips van “Een Helder Hoofd” minder relevant is, meld je dan gewoon af.

Mis nooit een artikel of tip meer.

Wil jij voortaan een bericht krijgen als ik weer een nieuw blog post? Vul dan hier je naam en email adres in: Dank je wel!

* indicates required
Stuur mij ook de nieuwe trainingsdata.
Maximaal 1x per maand. Weer afmelden met 1 klik. Wij sturen geen spam, dat verzeker ik je !


Instructie video’s MS Outlook video met slimmer werken tips

Gratis MS-Outlookvideos instructie video Outlook GTDN.a.v. veel vragen tijdens onze time-management training “Je voornemens de Baas” hier een aantal korte instructies hoe je MS Outlook zo inricht voor het slimmer werken.
Ga direct naar onze Outlook Instructievideos


Gratis tips via twitter

Gratis time-management artikelen en tips via twitter

Wil je wekelijks gratis nuttige time-management tips hoe je nog effectiever, efficiënter en slimmer kunt werken, volg ons dan via twitter.


Gratis time-management tips via Facebook

Gratis time-management tips en gratis boek Wil je wekelijks gratis slimmer werken en nuttige time-management tips hoe je nog effectiever en efficiënter kunt werken, zoek ons dan dan op via Facebook.


Gebruik gratis onze time-management tips en slimmer werken artikelen

Geen probleem als je onze artikelen en tips over Time-Management 2.0 en slimmer werken  plaatst op jouw eigen website. Lees hier even onze voorwaarden.


Waarom geven wij deze meer dan 96 time-management tips gratis weg?

De huidige maatschappij is er een waar steeds meer aandacht en tijd van je gevraagd wordt dan dat je zelf kan geven. Het wordt steeds meer een uitdaging om hierbij de juiste manier een keuze uit te maken zonder hier aan ten onder te gaan. Verder kun je beter boven op je werk zitten dan er onder begraven zitten door slimmer werkern. Door overzicht en controle van je werk blijft je hoofd helder en kun je hier de juiste beslissingen over nemen over wat jouw aandacht en tijd verdient. Deze website geeft je hierover antwoorden. Wil je daarnaast nog efficiënter en effectiever werken, volg dan onze time-management training “Je voornemens de Baas”, een cursus over time-management 2.0 en slimmer werken.