Veelgestelde vragen en antwoorden

Veelgestelde vragen en antwoorden


Hoe kom ik er achter wat het beste bij mij past?

Gratis advies om te onderzoeken wat het beste bij jou past.

Je bent op zoek naar iets of iemand waardoor je nog beter wordt in het overzicht houden, prioriteiten stellen en plannen. Maar je weet nog niet zeker wat de beste keuze voor jou is waarmee je optimaal geholpen bent.

Het is belangrijk te onderzoeken wat het beste bij je past en jezelf goed te informeren over alle mogelijkheden.

Daarom bied ik je helemaal gratis een adviesgesprek van 20 minuten aan. Daarbij vertel jij waar je tegen aan loopt en help ik jou om een keuze te maken wat voor jou de beste oplossing is.

Gratis adviesgesprek


Hoeveel korting krijg ik als ik de training nog een keer wil volgen?

Onbeperkt de training herhalen voor een klein bedrag

Je krijgt een behoorlijke korting op de open inschrijvingstraining als je deze nog een keer wilt volgen. Dat noemen wij een Refreshtraining. Je volgt dezelfde training maar dan voor een klein bedrag. Meer informatie hierover en hoe je jezelf hiervoor aanmeldt lees je bij Deelname Refreshtraining.


Wat is stresspreventie met behulp van timemanagement?

Stresspreventie door beter timemanagement

stresspreventie stress oorzakenDe signalen dat je verhoogde stress ervaart zijn heel divers. Bijvoorbeeld:

 • Slecht inslapen of vaak wakker liggen
 • Tegenzin in je werk
 • Hoofdpijn
 • Spierpijn in nek, schouders en/of rug
 • Opgejaagd voelen
 • Vergeetachtig
 • Hartkloppingen
 • Piekeren
 • Prikkelbaar of snel emotioneel
 • Hyperventileren
 • Duizelig
 • Cynisme
 • RSI klachten
 • Hartkloppingen
 • Regelmatig griep, verkouden of keelpijn
 • Eet- en drink problemen

Oorzaken van stress

Stress kan veroorzaakt worden door het gevoel dat je de hele dag achter de feiten aan holt. Redenen van de stress kun zijn:

 • Hoge werkdruk
 • Veel ad-hoc werkzaamheden
 • Brandjes blussen
 • Eindeloze stroom aan e-mailberichten
 • Continue afleiding door collega’s in je omgeving
 • Verhoogde werkdruk door overspannen / burn-out collega’s
 • Verstoorde werk-privé balans
 • Een vol hoofd met zaken die nog moet afhandelen
 • Regelmatig lange dagen maken
 • Onduidelijke taken en verantwoordelijkheden
 • In privétijd overmatig zakelijke werkzaamheden uitvoeren
 • Overvolle agenda

Duurzame inzetbaarheid door stresspreventie

Onze timemanagement training geeft je handvatten om stresspreventie te realiseren. Dit heeft al bij heel veel deelnemers uitval door stress, overwerktheid, overspannenheid of burn-out te voorkomen. Maar het heeft ook geholpen bij preventief stressmanagement, meer vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Deze training levert je vaardigheden waar je de rest van je carrière plezier van hebt en is een nuttige en effectieve manier van stresspreventie.

Je kunt hiervoor onze open training timemanagement volgen in heel het land.

Training timemanagement voor jou Wat deelnemers er zelf over vertellen
 

Liever coaching of begeleiding?

Niemand is er bij gebaat dat je door stress gaat omvallen. Niet je werkgever, je collega’s, je gezin en jij zelf. Ben je bang dat je binnenkort al door de stress gaat omvallen, kies dan onze 1 op 1 begeleiding.

 


Is het lezen van timemanagementboek een training wel zinvol?

Is de training een goede investering als ik al een timemanagementboek heb gelezen?

Natuurlijk is het lezen van een timemanagementboek een goede investering.

Je leest een inspirerend timemanagementboek over hoe je het beste je werk kan organiseren.

Bijvoorbeeld het nieuwe boek van Rick Pastoor, GRIP Het geheim van slim werken.

Je gaat enthousiast aan de slag met alle tips.

Maar na een paar dagen heb je het gevoel dat het toch te kunstmatig is en niet past bij jouw persoonlijkheid.

Ik wil je daarom waarschuwen dat je methodes zoals slimmer werken en effectief werken en timemanagement niet leert door er over te lezen, maar vooral door het zelf te doen en ervaren.

Iedereen is anders

Iedereen is natuurlijk anders en heeft andere voorkeuren. Misschien organiseer jij je werk het prettigste met een computer, een tablet, of één van de vele productiviteits-apps op je mobiel. Maar het kan ook zijn dat je liever niet met een digitaal apparaat werkt, maar met pen en papier werkt.

Of je maakt lange to-do lijsten en krijgt steeds meer het gevoel dat het als “moeten” gaat voelen. Waar jij waarschijnlijk naar zoekt is geen “moeten” maar “willen”. En dat snappen wij.

Alleen timemanagementtips helpen niet

Zo’n timemanagementboek is natuurlijk heel behulpzaam in adviezen en tips. Maar als jouw werkdruk opgelost kan worden door timemanagementtips, dan had je die waarschijnlijk al lang succesvol toegepast.

Zelfmanagement

ZelfmanagementTimemanagement gaat namelijk niet over het managen van tijd maar gaat over het managen van aandacht en energie. Eigenlijk het managen van jezelf.

Wij noemen dat ook wel zelfmanagement. Onze cursisten krijgen daarom ook antwoorden op vragen zoals:

 • Waar krijg jij energie van of wat kost jou energie?
 • Ben je een ochtend- of een avondmens?
 • Wanneer doe je dan welke taken?
 • Hoe kun je dezelfde soort taken zo slim mogelijk afwerken?
 • Verdeel jij je taken over de dag en week of kun je ook taken clusteren?
 • Hoe voorkom je dat je dag versnippert raakt door afleiding en interrupties?
 • Wat doe je bewust wel en wat doe je bewust niet?
 • Hoe bewaak je jouw grenzen?

Dit zijn vragen die in een timemanagementboek meestal niet aan de orde komen.

Dit heb jij nodig

Timemanagement expert Eric van den Heuvel voor training coaching begeleiding persoonlijke effectiviteitWat jij nodig hebt is iemand die snapt wat, gezien jouw persoonlijkheid en werkzaamheden, het beste bij jou past.

Waar wil jij gezien je functie of rol aandacht aan besteden?

Welke manier past het beste bij jouw persoonlijkheid?

Ook na de training ondersteunen wij jou daarbij. Dit is onze unieke “Stok achter de deur”-service, die zorgt dat je je eigen gekozen methodiek ook vol gaat houden.

Timemanagement voor jou zelf Timemanagement voor jouw team

Toch een boektip

Ik heb een gratis eBook over prioriteiten stellen speciaal geschreven voor de deelnemers van onze trainingen. Maar ook voor onze vele bezoekers van onze website die meer willen weten over prioriteiten stellen. Dit gratis eBook kun je met de knop hieronder in je mailbox krijgen.

eBook "Prioriteiten stellen doe je zo!" (tijdelijk gratis)
DOWNLOAD NU


Waarom zijn jullie DE timemanagement expert?

Timemanagement expert als trainer

Timemanagement expert Eric van den Heuvel training timemanagementEen training over timemanagement is geen zeldzaamheid. Integendeel. Ieder trainingsinstituut heeft wel een training over timemanagement als aanvulling op hun aanbod. Dit zijn de generalisten in het trainingsaanbod. Of je van al die trainingen veel wijzer wordt over wat timemanagement is en hoe je dat doet, blijft de vraag.

In de loop der tijd is het begrip timemanagement op vrijwel elke manier van werken geplakt. En welke leidinggevende vindt tegenwoordig niet dat hun medewerkers timemanagement nodig hebben? De meeste trainingen over timemanagement behandelen voornamelijk opvattingen over lijstjes maken, inrichten van je mailprogramma en ABC prioriteiten. Doorgaans veel theorie en achtergronden, meestal weinig praktijk.

Onze training timemanagement onderscheidt zich op een aantal manieren van de andere trainingen over timemanagement.

1. Timemanagementgedrag

Ten eerste door het kader. Timemanagement wordt hier behandeld als gedrag of stijl van werken in een (semi)permanente samenwerkingsrelatie.

2. Timemanagement gerichtheid

Ten tweede onderscheidt onze training timemanagement zich door de gerichtheid van trainen. Trainen wordt vaak beschreven vanuit een individuele leersituatie. Onze training timemanagement is niet alleen op jou gericht. De meeste behandelde vaardigheden zijn echter ook relevant voor het werken met teams en kunnen, met onze specifieke kennis van teamprocessen, ook als zodanig benut worden.

3. Methodische inhoud

Ten derde onderscheidt onze training zich door de inhoud. Geen omvangrijke theoretische verhandelingen, maar praktijkgerichte uiteenzettingen met concrete handvatten voor het dagelijks werk. Vooral gericht op methodisch en doelgericht vormgeven aan het proces van plannen en organiseren van je werk, met aandacht voor de noodzakelijke vaardigheden.

 

4. Compacte training

Ten vierde onderscheidt onze training zich door de omvang: compact en overzichtelijk. Na enkele korte inleidende theorieën volgen opdrachten die direct aan de praktijk zijn gerelateerd. Samen met het trainingshandboek vormen ze een combinatie van beknopte achtergrondinformatie en hulpmiddelen om aan timemanagement in de praktijk gestalte te geven.

 

5. Timemanagementtips en kennis delen

Ten vijfde, zijn wij expert in timemanagement. Dat laten wij zien door onze kennis die wij delen op onze website, diverse sociale media, tijdens onze lezingen en ons gratis te downloaden eBook over prioriteiten stellen. Maar ook omdat wij alleen trainingen op het gebied van timemanagement geven, dag in dag uit. Dit zijn open trainingen in heel het land op eigen locaties maar ook bij jou in de organisatie als in-company training timemanagement. Natuurlijk kun je ook voor persoonlijke coaching door middel van 1 op 1 timemanagement begeleiding bij ons terecht.

 


Wat is effectief timemanagement?

Effectief timemanagement

Training effectief timemanagementWat houdt effectief timemanagement in? De basis van effectief timemanagement is het bewust zijn van jouw rol, prioriteiten, je doelen en deadlines.

Maar ook omgaan met je agenda en plannen van projecten op korte en lange termijn en nakomen van je beloftes aan klanten, leidinggevenden en collega’s.

Omdat we allemaal meer te doen hebben dan we tijd hebben is een belangrijk element van effectief timemanagement het maken van keuzen.

Ga ik het zelf doen of kan ik het delegeren?

Moet ik het wel doen en moet ik het nu doen?

(Doe onze populaire training Professioneel Timemanagement)


Hoe zorg je dat je met plezier je werk doet?

wat is effectief timemanagement

Eén op de drie werkgerelateerde verzuimgevallen is het gevolg van werkdruk en werkstress.

Iedereen heeft wel eens met werkstress te maken.

Wat helpt is: goed met stress omgaan.

Stress is normaal. Maar te veel stress maakt ziek.

Daarom is het goed om over stress te praten. Want stress is voor iedereen anders


Een overweging die bij effectief timemanagement vaak vergeten wordt is de vraag of je het wel op de manier moet doen zoals in eerste instantie is bedacht.

Het heeft dus ook te maken met creatief en innovatief om gaan met de manier van uitvoeren van de taak.

Effectief timemanagement is niet alleen een to-do lijstje maken of A, B, C prioriteiten bepalen. In deze hectische wereld gaat het ook om hoe je omgaat met:

Helaas worden bovenstaande aspecten vaak overschaduwd door de focus op slimmer werken tools. Zoals software of diverse mobiele apps.

Natuurlijk zijn er erg goede tools hiervoor beschikbaar.

Maar als je niet begint om eerst naar je werkwijze te kijken wordt zo’n tool altijd een mislukking.

Waarbij in vele gevallen de schuld van het mislukken aan de tool wordt toegeschreven.

Het gevolg is dat je steeds maar weer energie en tijd gaat steken in het alsmaar proberen van de laatste nieuwe en schitterende timemanagement en productiviteits-tools ten koste van je normale werk. Gevolg: nog meer achterstand.

Ik wil je graag helpen met effectief timemanagement. Dat doe ik met 120 gratis timemanagement tips op mijn website, gratis MS-Outlook video’s met stap voor stap instructies, met een training timemanagement of jou te begeleiden in persoonlijk leiderschap om weer boven op je werk te zitten, in plaats van er onder begraven te worden.

Timemanagement voor jou zelf Timemanagement voor jouw team


Wat is het verschil tussen jullie timemanagement training met die van anderen?

Verschillen met andere timemanagement trainingen

“Maak kennis met ons unieke concept Je voornemens de Baas.”

Professioneel Timemanagement concept "Je voornemens de Baas"

De huidige timemanagement methodes met ABC prioriteiten, grote keien en kleine kiezels en dagelijkse to-do lijstjes zijn niet meer voldoende.

Hierdoor heb je regelmatig het gevoel dat je meer werk dan tijd hebt.

(Doe onze populaire training Professioneel Timemanagement)


Ik denk dat, om in deze hectische tijd, toch alles gedaan te krijgen je een nieuwe manier van denken en werken nodig hebt. Maar deze manier moet passen bij jouw eigen karakter.

De beste methode is dan om je bewust te zijn van je eigen methodes die werken en leren deze optimaal te gebruiken. Ongeacht of je nu je werk organiseert met je e-mail programma, een app op je mobiele telefoon of tablet of dat je gewoon pen en papier gebruikt.
Cursus Timemanagement workshopDit komt door de grote snelheid van veranderingen, de diverse interrumperende communicatiemogelijkheden en de overweldigende hoeveelheid informatie.

Timemanagement voor jou zelf Timemanagement voor jouw team


Waarom helpt een timemanagementboek niet?

Helpt een timemanagementboek?

timemanagementboek tips nuttig Heel goed dat je een boek hebt gelezen over timemanagement van Stephen Covey, David Allen GTD, Personal Lean, Het Betere Werken, PEP, Lifehacking, “Take Back Your Life”, Het Nieuwe Werken, CiEP of Inbox Zero.

Maar waarschijnlijk herken je net als veel andere lezers van timemanagementboeken het volgende resultaat.

Je gaat er enthousiast mee aan de slag, maar na een paar weken val je weer terug in je oude gewoontes.

Dat geldt ook voor ons eBook “Prioriteiten stellen doe je zo.”.

Deze mag je gratis downloaden. Een gratis boek over timemanagement wie wil dat nou niet?

Het is tevens een goede voorbereiding op onze training timemanagement.

eBook "Prioriteiten stellen doe je zo!" (tijdelijk gratis)
DOWNLOAD NU

Een goed begin.

Heb je jouw favoriete boek uit, en wat heb je met de inzichten in dat boek gedaan?

Veel mensen die ik spreek zeggen dan “Dat weet ik niet meer”.

Met andere woorden, waarschijnlijk erg weinig tot niks.

En waarom helpt zo’n boek dan niet?

Omdat gedrag veranderen niet vanzelf gaat.

Je krijgt weer het gevoel van druk-druk-druk.

Ik noem dit het aspirine-effect. Het helpt maar tijdelijk.

Werkdruk beu? Tem je werk met onze Training
Professional Timemanagement

Ook het beste timemanagementboek helpt niet.

Je weet dan wat je moet doen. Maar nu wordt de teleurstelling groter om dat je er niet in slaagt om het dagelijks toe te passen. Het ongenoegen groeit groter en je zelfvertrouwen wordt kleiner. Je voelt je dan slechter en bereikt zo een tegenovergesteld effect.

Wil je niet liever een een effect op lange termijn?

Nu kan ik je wel verzekeren dat de gouden pil die jou weer zonder stress en met controle en overzicht je werk kan laten doen niet bestaat.

Ook al wordt dit beloofd in een timemanagementboek of timemanagementtraining.

Methodes zoals slimmer werken, effectief werken en timemanagement leert je niet door er over te lezen, maar vooral door het zelf te doen en ervaren.

De oplossing hiervoor zit in onze open timemanagementcursus en in-company timemanagement training waar je leert over je huidige organisatievaardigheden.

Je krijgt dan inzicht hoe je die vaardigheden nog beter kunt in zetten.

Dus geen open deuren, nieuwe trucjes of technische tips met je e-mailprogramma, maar de nadruk leggen op jouw huidige productieve werkwijzen en die nog beter maken.

Langdurig effect door onze nazorg

Een gedragsverandering door alleen een cursus of een training lukt meestal niet vanzelf.

Na een dag inspiratie kom je weer in de omgeving die het oude gedrag uitlokt.

Daarom geven wij jou 4 maanden onze ondersteuning voor blijvend resultaat en meer effect op deze timemanagement training.

Dit is inclusief na 2- en na 4 weken een telefonisch coachingsgesprek.

En natuurlijk mag je tussendoor of daarna ons bellen of mailen over al jouw vragen om de training nog beter te laten aansluiten bij jouw dagelijkse praktijk.

Deze service leveren wij aan onze deelnemers van onze timemanagement training.

Timemanagement voor jou zelf Timemanagement voor jouw team

Is het verstandig om van een timemanagement goeroe te leren?

Timemanagement goeroes

tp39luidsNatuurlijk hebben diverse timemanagement goeroes in het verleden goede ideeën. Ik zelf heb ook de boeken gelezen van David Allen, Stephen Covey, Napoleon Hill en Merlin Man. Maar het kenmerk van een goeroe is dat zij een specialist zijn op een deelgebied en daar over vertellen, schrijven en doceren.

Het luisteren naar deskundigen en goeroes is ongeveer hetzelfde als tv kijken. Consumptief innemen en niets uitwisselen. Ik wil graag weten wat jouw uitdagingen zijn zodat ik hiermee rekening kan houden en kan inhaken op jouw voorkeuren.

In de praktijk zijn er veel meer zaken van invloed op jouw functioneren. Bewust of onbewust vertellen deze goeroes die overige aspecten niet aan jou. Meestal om de stof zo toegankelijk mogelijk te maken voor een zo groot mogelijk publiek. En hoe groter het publiek hoe hoger zijn goeroe-status.

Ik wil je daarom waarschuwen dat je methodes zoals slimmer werken, effectief werken en timemanagement niet leert door er naar te luisteren, maar vooral door het zelf te doen en ervaren.

(Doe onze populaire training Professioneel Timemanagement)

Ik denk dat je naast vaardigheden om je werk te organiseren ook vaardigheden moet ontwikkelen die je helpen om je werk geconcentreerd te kunnen doen. Hiertoe horen zaken zoals het stellen van doelen, leren te focussen, assertiviteit, omgaan met interruptie en uitstelgedrag en delegeren.

Ik wil geen timemanagement goeroe zijn, maar jou ervan bewust en bekwaam maken in de vaardigheden die een kenniswerker in deze 21e eeuw nodig heeft om boven op zijn berg met werk te zitten in plaats van er onder te begraven worden.

Werkstress voorkomen

5 tips hoe je werkstress kunt voorkomen
Video 1 min 34 sec

Hoogleraar klinische neuropsychologie Erik Scherder geeft 5 tips hoe je werkstress kunt voorkomen.

Timemanagement voor jou zelf Timemanagement voor jouw team


Wat wordt er bedoeld met een open training timemanagement?

Open training timemanagement

Op onze open training timemanagement kun je als individuele deelnemer inschrijven. De data van deze open trainingen liggen vooraf vast. Deze worden gepubliceerd op de cursuspagina van onze open timemanagement training. Kijk voor meer informatie, cursusdata en de investeringen op de pagina van onze open timemanagement training.

Zolang er nog ruimte is, kun je op persoonlijke titel of als medewerker van een bedrijf inschrijven. Je kunt deze training ook online live volgen.

Een training voor jou

Training Professioneel Timemanagement folder

Wil je een folder van deze Training Professioneel Timemanagement. Klik op onderstaande knop en je krijgt direct de folder.

Heb je nog vragen, stuur dan een bericht met de knop "Neem contact op".

Folder timemanagement training voor jou Neem contact op

(Ik wil graag de folder in mijn mailbox )

Alternatief

Het is ook mogelijk om deze training als in-company variant voor jouw team op een door jouw gewenste locatie te geven. Of wil je liever 1 op 1 begeleiding i.p.v. in een groep, omdat het bij jou 5 voor 12 is (er is ook 1 op 1 begeleiding voor ADHD / ADD-ers en 1 op 1 begeleiding voor leidinggevenden en managers). Voor jullie organisatie of relaties kunnen we een inspirerende workshop/lezing houden. Let op, er zit wel humor in onze trainingen en workshops. Meer informatie:

Training voor jouw team 1 op 1 begeleiding Workshop / Lezing

Vanaf 5 personen of meer is het interessant om een in-company of inhouse groepstraining door ons te laten verzorgen. Je ontvangt dan een leuke korting, omdat je zelf de ruimte en de deelnemers regelt. De locatie mag ook in een vergadercentrum of conferentieoord zijn, indien je op het bedrijf geen geschikte cursusruimte hebt. Wij gaan ervan uit dat het regelen, boeken en betalen van de cursuslocatie door jouw bedrijf zelf wordt gedaan. Natuurlijk kan deze groepstraining ook live online worden gegeven.

Een training voor jouw team Download folder timemanagement training voor jouw team

(Ik wil graag de folder in mijn mailbox )

 

Mijn aanpak om jou weer boven op je werk te laten zitten, in plaats van er onder begraven te worden, is altijd persoonlijk. Ik noem dit “Je Voornemens de Baas” en gaat over persoonlijke effectiviteit. Een onderdeel hiervan is timemanagement 2.0 of wel persoonlijke effectiviteit in de vorm van “Je Voornemens de Baas”.

In alle trainingen sta jij daarom als persoon centraal. Of je nu kiest voor de open training of een incompany training, er zal altijd sprake zijn van persoonlijke aandacht. Deze persoonlijke aanpak voor de deelnemers zit in mijn 1 op 1 begeleidingsprogramma, maar ook in de timemanagement trainingen, cursussen, masterclasses en workshops. Daarom kies ik voor de timemanagement cursus niet voor een grote gevulde conferentiezaal. Maar bestaat deze altijd uit een klein aantal personen, zodat het voordeel van interactie met en in de groep gecombineerd kan worden met persoonlijke aandacht voor jou.

Na de training stopt het niet voor mij. Mijn unieke “Stok achter de Deur”-service zorgt dat de geleerde vaardigheden en theorie ook na de training bij jou rendement geven.

Timemanagement voor jou zelf Timemanagement voor jouw team


Wat wordt er bedoeld met een in-company of in-house timemanagement training?

Incompany timemanagement training

incompany cursus timemanagement trainingEr komen bij ons veel individuele deelnemers naar onze populaire timemanagement training.

Maar misschien wil je met een aantal deelnemers van jouw bedrijf onze in-company timemanagement cursus volgen?

Hiervoor biedt onze in-company training uitkomst, waarbij op je eigen bedrijf aan jou en je collega´s een training wordt gegeven.

Meer info in-company training Offerte in-company training

Vanaf 5 personen of meer is het interessant  om een in-company timemanagement training ( ook wel in-house timemanagement training genoemd ) door ons te laten verzorgen. Je ontvangt dan een leuke korting, omdat je zelf de ruimte en de deelnemers regelt.

De locatie mag ook in een vergadercentrum of conferentieoord zijn, indien je op het bedrijf geen geschikte cursusruimte hebt. Wij gaan er vanuit dat het regelen, boeken en betalen van de cursuslocatie door jouw bedrijf zelf wordt gedaan.

De voordelen van in-company training

De voordelen van onze in-company timemanagement training:

 • bespaart reistijd en reiskosten
 • afgestemd op behoefte en wensen van jouw organisatie en jouw team
 • gebruik van praktijkvoorbeelden van je eigen werkvloer in de trainingsstof
 • maatwerk in de trainingsstof mogelijk
 • aansluiting op eerdere gevolgde trainingen zoals sales, assertiviteit en communcatietrainingen
 • beter samenwerken en communiceren met collega’s
 • goedkoper dan individuele training

Meer info in-company training Offerte in-company training

De aanpak van de in-company timemanagement training

Mijn aanpak om jou en jouw team weer boven op je werk te laten zitten, in plaats van er onder begraven te worden, is altijd persoonlijk. Ik noem dit “Je voornemens de Baas” en gaat over persoonlijke effectiviteit. Een onderdeel hiervan is professioneel timemanagement of wel persoonlijke effectiviteit in de vorm van “Je voornemens de Baas”.

In de training professioneel timemanagement staan jij en jouw collega’s als persoon centraal. Of je nu kiest voor de open training of een incompany training, er zal altijd sprake zijn van persoonlijke aandacht. Deze individuele aanpak voor de cursisten zit in mijn coaching programma, maar ook in de timemanagement, cursussen, trainingen masterclasses en de workshops.

Daarom kies ik voor de professioneel timemanagement training niet voor een grote gevulde vergaderzaal. Maar bestaat deze altijd uit een beperkt aantal cursisten, zodat het pluspunt van interactie met en in de groep gecombineerd kan worden met persoonlijke aandacht voor jou.

Meer info in-company training Offerte in-company training

Na de incompany timemanagement training

Na de training stopt het niet voor mij. Mijn unieke “Stok achter de Deur”-service zorgt dat de getrainde vaardigheden en theorie ook na de training bij jou en je collega´s rendement geven.

wat is een in-company training timemanagement in-house op locatie

Training timemanagement bij jou op locatie

Je kiest voor een in-company training timemanagement omdat je na de training, als collega’s, dezelfde vaardigheden hebt geleerd. Dat communiceert direct een stuk eenvoudiger en sneller bij samenwerken met je collega’s.

Uit mijn onderzoek blijkt dat de meeste trainingen gebaseerd zijn op al die bekende timemanagement tips en trics, Outookslimmigheden, handige apps en software. Niet bij ons, want die vind je gewoon gratis op onze website of in ons gratis e-boek hierover.

Wij zitten echt op een timemanagement methodiek waar je direct het voordeel van ziet.

Gevolgd is dat je bijna natuurlijk en moeiteloos dit gedrag aanleert. Van dit gedrag en de geleerde vaardigheden hebben jij en je collega’s in de rest van je leven plezier. De investering is bij ons daarom tweemaal zo snel terugverdiend dan bij anderen.

In onze in-company training timemanagement zijn jouw wensen, de uitdagingen en werksituaties binnen jullie organisatie, het uitgangspunt voor de op maat gemaakte timemanagement training. Het afstemmen hierover gebeurt bij het opstellen van een op maat gemaakt trainingsvoorstel en maar ook tijdens de voorbereidingen op de training.

Onze training is niet een onderdeel van een groot en breed trainingsaanbod op diverse vlakken. Zoals je vindt bij de grote namen in trainingsland.

Je krijgt training van een ervaren timemanagement expert die alleen maar timemanagementtrainingen ontwerpt en geeft. Geen junior trainer die snel om kan gaan met zijn muis en smartphone, maar een senior trainer met jaren ervaring in coachen, trainen en zelf methodieken ontwerpt.

De persoon waar je in het voortraject contact mee hebt, geeft ook jouw training en doet ook de nazorg hierbij. Hiermee voorkomen wij interne communicatieproblemen en krijg je wat vooraf is besproken.

Meer info in-company training Offerte in-company training


Op welke dagen en tijden geven jullie timemanagement training?

Dagen en tijden timemanagement training

100_0077De open timemanagement trainingen zijn altijd op werkdagen. De in-company timemanagement trainingen kunnen in overleg op iedere dag van de week gegeven worden.

Naast training overdag kun je ook kiezen voor een training in de late middag, de vroege avond of in het weekend.

Vooral als jouw bedrijf medewerkers op locatie van jullie klant heeft zitten, kan dit kostentechnisch interessanter zijn.

Je verliest dan minder declarabele uren, als de training in de vroege avond gegeven wordt.

(Doe onze populaire training Professioneel Timemanagement)

We hebben niet alle data gepubliceerd. Wil je ze allemaal, vraag ze dan aan met onderstaande knop.

Ik wil nu alle trainingsdata en locaties in mijn mailbox

De reden dat wij zo flexibel zijn is omdat jij in je organisatie waarschijnlijk niet alleen full time collega’s maar ook parttime-collega’s hebt.

Het is dan extra ingewikkeld om een dag te kiezen waarop iedereen tijdens kantooruren aanwezig is. Door onze flexibiliteit met onze trainingstijden, wordt het voor jou eenvoudiger om een datum te plannen.

Bij veel consultancy bedrijven, accountants of juristen wordt op de locatie van de klant gewerkt.

Door buiten reguliere werktijden de training te geven worden de gederfde declarabele uren bij jullie klant tot een minimum beperkt.

Hierdoor komt het totale investeringsplaatje van de incompany training veel gunstiger. Dit helpt jou weer aan een goed argument om goedkeuring bij jouw leidinggevende te krijgen.

Een optimale grootte van de groep is vier tot acht deelnemers. Mocht de groep groter zijn, dan is er de mogelijkheid om in twee groepen training te geven op één dag.

Waarbij de eerste groep ’s-morgens en de tweede groep ’s-middags aan de beurt is. Dit kan ook een uitkomst zijn indien je parttime collega´s hebt die of de eerste helft van dag of de tweede helft van de dag werken.

Na de in-company training is het mogelijk om een terugkombijeenkomst te organiseren. Hierin krijgt je een korte samenvatting van de behandelde theorie.

Daarnaast zal het grootste deel van de tijd worden besteed aan praktische vragen n.a.v. je ervaringen. Ook is mogelijk om deelnemers persoonlijk te adviseren bij de inrichting van hun e-mail programma en hun persoonlijke fysieke archivering en digitale archivering.

Timemanagement voor jou zelf Timemanagement voor jouw team


Is er ook een korte timemanagement training mogelijk?

Korte timemanagement training

Heb je maar beperkte tijd voor een training?

Is een hele dag te plannen moeilijk?

Is er een keuze uit de onderwerpen over professioneel
timemanagement mogelijk?

Heb je erg veel collega’s die deze training willen volgen en het plannen van een datum daardoor moeilijk?

Zie hieronder welke oplossingen wij hiervoor hebben.

(Doe onze populaire training Professioneel Timemanagement)

Inhoud en lengte van de timemanagement training.

Normaal duurt de incompany timemanagement training 1 of meerdere dagdelen. Maar de maatwerk timemanagement training kan speciaal op jouw verzoek aangepast worden aan het tijdskader dat jij wenst. Er is dan eerst overleg over het doel van de timemanagement cursus, het aantal deelnemers en welke onderwerpen er passen in de daarvoor beschikbare tijd.

Offerte aanvragen lezing,
masterclass of workshop

“Optimaal resultaat gewaarborgd”

Deze aangepaste training is alleen mogelijk als deze als incompany of inhouse timemanagement training wordt gegeven. De effectiviteit van de korte timemanagement training wordt gewaarborgd door vooraf te inventariseren waar de meeste behoeft aan is. Dit gebeurt met een digitale enquête waarin onder jouw collega’s geïnventariseerd wordt wat de onderwerpen zijn waar de meeste behoefte aan is. De resultaten worden hiervan besproken om samen tot een lijst van onderwerpen te komen die binnen het door jou gewenste tijdskader passen en toegesneden zijn op de werksituatie van de deelnemers.

Offerte aanvragen lezing,
masterclass of workshop

Voor een grote groep deelnemers

100_0172Indien je voor een personeelsdag een korte time-management training wil organiseren en er zijn meer dan 25 deelnemers dan kan dat ook. Er is een mogelijkheid tot een timemanagement masterclass waarbij in een grotere zaal met meerdere deelnemers tegelijkertijd (25 en meer) een inspirerende korte training gehouden kan worden inclusief een stuk interactie en oefeningen. Ook dit is maatwerk en afgestemd op de locatie, het aantal deelnemers en gewenste onderwerpen. Neem nu contact met ons op om jouw wensen te vertellen, zodat je een passende offerte hiervoor ontvangt.

Offerte aanvragen lezing,
masterclass of workshop

Ik heb nog vragen

Ik snap dat je misschien naar aanleiding van dit antwoord nog specifieke vragen hebt waar je nog meer duidelijkheid over wilt krijgen. Bel dan nu (073-6232804) met ons of stuur ons nu een bericht via onze contactpagina.

Timemanagement voor jou zelf Timemanagement voor jouw team


Kan ik bij jullie ook een spreker timemanagement boeken?

Spreker timemanagement en slimmer werken boeken

spreker Professioneel timemanagement slimmer werker werkdruk stres Speciaal voor grotere groepen op HBO, universiteit, seminars, ondernemersverenigingen en bijscholingsbijeenkomsten geven ik als spreker mijn populaire lezing timemanagement. Afgestemd op uw doelgroep.

Deze lezing kan vanaf 10 personen gegeven worden.

Deze lezing duurt tussen de 1 en 3 uur. Daarbij zijn er ook onderwerpen behandeld worden die geschikt zijn om tijdens de lezing ook daadwerkelijk te ervaren.

Mijn aanpak volgens “Je voornemens de Baas” geeft autonomie door dat je zelf verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen tijdsindeling. En geeft competentie omdat er vaardigheden worden aangeleerd waardoor je blijft groeien in het kenniswerken.

Vraag offerte aan Folder Lezingen en Workshops
LET OP! Hoe eerder je contact met ons op neemt, hoe groter de kans dat jouw gewenste datum of dag van de week past in onze snel vollopende agenda.
time-management-masterclass-2014-03-12
Of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken en de beschikbaarheid van datum en tijdstip via 073-6232804.

Meer informatie en voorbeelden van inspirerende lezing time-management.

In deze lezing zitten onderdelen van onze populaire training Professioneel Timemanagement "Je voornemens de Baas" die wij regelmatig houden. Er is een timemanagement training met een open inschrijving, waardoor deze voor iedereen toegankelijk is. En er is een incompany variant voor jouw team.

Timemanagement voor jou zelf Timemanagement voor jouw team


Geven jullie ook een timemanagement masterclass?

Timemanagement masterclass

100_0165Speciaal voor grotere groepen op HBO, universiteit, seminars, ondernemersverenigingen en bijscholingsbijeenkomsten geven wij onze populaire masterclass professioneel timemanagement. Afgestemd op de doelgroep.

Deze timemanagement masterclass kan vanaf 20 personen gegeven worden.

Deze masterclass duurt tussen de 1 1/2 en 3 uur. De onderwerpen die hierbij behandeld worden zijn geschikt om tijdens de masterclass ook daadwerkelijk te oefenen.

Mijn aanpak volgens “Je voornemens de Baas” geeft autonomie door dat je zelf verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen tijdsindeling. En geeft competentie omdat er vaardigheden worden aangeleerd waardoor je blijft groeien in het kenniswerken.

Offerte aanvragen masterclass
time-management-masterclass-2014-03-12
Of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken en de beschikbare datum of tijdstip als optie vast te leggen via 073-6232804.

Voorbeeld van masterclass timemanagement:


Kunnen jullie mij ook persoonlijk begeleiden?

Individuele begeleiding timemanagement

Indien je geen tijd hebt voor een reguliere timemanagement training dan is er ook de mogelijkheid om je 1-op-1 te begeleiden op je werkplek.

Hierdoor kunnen we dit nog beter afstemmen op jouw persoonlijke werkomgeving en drukke agenda.

Bijkomend voordeel is dat dit jou ook nog eens reistijd bespaart. Ideaal voor jou als druk bezet persoon.

Passend bij de situatie gaan wij jou één op één begeleiden om de werkstroom, e-mail, computerindeling en werkplek te organiseren. Met als doel dat je dit later zelfstandig kan oppakken zonder onze hulp.
1 op 1 begeleiding
Je krijgt beter inzicht in je eigen organisatievaardigheden en hoe je die vaardigheden nog beter kunt in zetten. Het programma wordt afgestemd om jouw persoonlijke doelen en wensen. De nadruk ligt op jouw huidige productieve werkwijzen en die nog beter maken.

Ons doel is bereikt als jij weer ontspannen je werk onder controle hebt en dit zelf in de toekomst kan blijven realiseren. Wij zorgen dat je ons daarna niet meer nodig hebt.

Offerte 1 op 1 begeleiding en coaching
Jouw gids naar rust en focus.
Wat deelnemers er zelf over vertellen.
Testimonials


Is timemanagement ook geschikt voor ADHD of ADD-ers?

Timemanagement begeleiding voor ADHD-ers en ADD-ers

Als je ADHD of ADD hebt kun je tijd als je vijand of als een mysterie zien.

Daardoor lukt timemanagement vaak niet of vind je dat erg moeilijk.

Ik heb ontdekt welke externe hulpmiddelen jouw hersenen nodig hebben voor timemanagement.

Jij hebt als geen ander externe structuur nodig om de afwezigheid van structuur in je hersenen te compenseren.
Overwin de chaos op je werk
Timemanagement begeleiding bij AD(H)D

Ik help je met het creëren van externe structuren met tastbare tools zoals takenlijsten, kalenders, notities en apps.

Dit programma is geschikt voor volwassenen met een baan.

Overwin de (digitale) chaos op je werk.
Offerte / info timemanagement ADHD/ADD-ers
Testimonials
Wat deelnemers er over vertellen.

Hebben jullie een folder van de timemanagement training?

Folder training professioneel timemanagement

open training professioneel timemanagement workshopNatuurlijk hebben wij een brochure over onze cursus professioneel timemanagement. Hieronder kun je deze folder zelf downloaden.

Op onze open training professioneel timemanagement kun je als individuele deelnemer inschrijven.

De data en locaties van deze open trainingen liggen vooraf vast.

Deze worden gepubliceerd op de cursuspagina van onze open training professioneel timemanagement.

Kijk voor meer informatie, cursusdata en de investeringen op de pagina van onze open training professioneel timemanagement training.

Zolang er nog ruimte is, kun je op persoonlijke titel of als medewerker van een bedrijf inschrijven.

De brochure van deze training kun je hieronder direct downloaden.


Folder timemanagement training voor jou

In-company training

time-management-team-een-helder-hoofdVanaf een klein aantal personen is het al interessant om een incompany of inhouse training timemanagement door ons te laten verzorgen.

Je ontvangt dan een leuke korting, omdat je zelf de ruimte en de deelnemers regelt.

De locatie mag ook in een vergadercentrum of conferentieoord zijn, indien je op het bedrijf geen geschikte cursusruimte hebt.

Wij gaan ervan uit dat het regelen, boeken en betalen van de cursuslocatie door jouw bedrijf zelf wordt gedaan.

Ook van deze training hebben wij een brochure.

Deze kun je hier downloaden


Download folder timemanagement training voor jouw team

Offerte in-company training Wat deelnemers er zelf over vertellen


Wat vinden anderen van jullie dienstverlening?


Lees hier de ervaringen van anderen.

Wat anderen er van zeggen

GemiddeldeBeoordeling


Last updated 24 april 2024
Wat deelnemers er zelf over vertellen Neem contact met ons op

(Bekijk hier de volledige trainingskalender Professioneel Timemanagement voor een cursus voor jou)

We hebben niet alle data gepubliceerd. Wil je ze allemaal, vraag ze dan aan met onderstaande knop.

Ik wil nu alle trainingsdata en locaties in mijn mailbox

1 op 1 begeleiding Een training voor jou Een training voor jouw team


Wat is een burn-out?

Burn-out, wat is dat eigenlijk?

burn-out-man-laptopBurn-out is een uitputtingsreactie van je lichaam. Meestal het gevolg van een lange periode van overbelasting en stress. Iedereen kan een burn-out krijgen. Bijna een kwart van de beroepsziektes heeft betrekking op burn-out. Stress is een toenemend gezondheidsprobleem. Tegenwoordig zie je steeds vaker ook jongeren van 25 tot 30 jaar een burn-out krijgen. Omdat zij steeds meer prestatiestress ervaren.

1,3 miljoen burn-outklachten door werkstress

burn-outklachten werkstress

1,3 miljoen Nederlanders hebben burn-outklachten als gevolg van werkstress.

Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS en TNO.

Dat personeel niet kan werken door een burn-out kost werkgevers 2,8 miljard euro. Dit is 300 miljoen euro meer dan in 2016.


Wat kun je tegen burn-out doen (lees verder).


Wat is een goed boek over prioriteiten stellen?


Er zijn heel veel boeken geschreven over prioriteiten stellen. Maar eenvoudiger is om mijn gratis e-book Prioriteiten stel je zo te downloaden.
eBook "Prioriteiten stellen doe je zo!" (tijdelijk gratis)
DOWNLOAD NU


De gestuurde downloadlink werkt niet

Download niet gelukt?

Je hebt van ons een mail gekregen met daarin een link om een document (pdf) te downloaden.

Door de omvang van het bestand kan het enkele seconden duren voordat het document op het scherm getoond wordt.

Als je de download link hebt aangeklikt maar je krijgt het document niet op je scherm, dan kun je deze vinden in de lijst met downloads in je internet browser.

Deze lijst krijg je te zien door in de internet browser op de volgende toetsencombinatie te drukken:

 • Windows : Control + J
 • Mac OS Safari: Command + Option + L

Indien het met je tablet, iPad, smartphone of iPhone niet lukt. Gebruik dan een Windows-PC om Mac-computer.

Het lukt nog steeds niet

Lukt het dan nog niet, stuur ons dan even een e-mail, door een antwoord terug te sturen op de e-mail die je van ons hebt ontvangen. Via onze contactpagina kan ook.


Geven jullie ook andere soort trainingen dan timemanageement?

Waarom geven jullie geen andere training zoals communicatie- of presentatietraingen?

Wij zijn expert op het gebied van Professioneel Timemanagement en geven maandelijks vele trainingen hierover. Daardoor hebben heel veel praktijk ervaring uit het veld en is de trainer die voor de groep staat ook de expert op het gebied van professioneel timemanagement.

Want je verdient de beste trainer om zodoende nog meer rendement uit de training te halen.


Waarom kiezen voor een training timemanagement van Een Helder Hoofd?


Waarom een Training Timemanagement van Een Helder Hoofd?

Veel trainingsbureaus geven diverse soorten trainingen. Wij geven dagelijks alleen timemanagement trainingen en begeleiden jaarlijks vele professional in hun werk. Daardoor hebben wij een aantal voordelen:

 • We hebben al vele collega's van je getraind.
 • Focus op timemanagement is ons unieke kenmerk. Specialist zijn is onze kracht. Want generalisten beperken zich alleen tot de standaard tips en tricks. Wij gaan verder dan dat.
 • Onze trainingen kun je op locatie of live online volgen.
 • Geen ingehuurde of junior trainers, maar les van onze eigen senior trainer met jarenlange ervaring in timemanagement.

Mijn vraag en antwoord staat er niet tussen.


Heb je een vraag, maar staat deze niet in de FAQ? Dan zijn er andere manieren om je te helpen!

Wil je telefonisch met ons in contact komen, bel dan met: telefoon 073 6232 804 Vanuit België : +31 73 6232804

Wil je een berichtje achterlaten met je vraag, vul dan onderstaande contactformulier in. Jouw bericht zal uiterlijk over 2 werkdagen persoonlijk worden beantwoord door Eric van den Heuvel. Natuurlijk respecteer ik hierbij jouw privacy.

  e-mailadres (verplicht)

  Contactpersoon (verplicht)

  Organisatienaam

  Telefoon

  Onderwerp

  Uw bericht


  Je krijgt een kopie van dit bericht in je eigen mailbox. Krijg je deze niet, check dan je spam-folder of reclame-folder van je mailprogramma.


  Werkdruk beu? Tem je werk met onze Training
  Professional Timemanagement

  Hoe kun je de timemanagement training toevoegen aan je LinkedIn profiel?

  Onze Timemanagementtraining toevoegen aan je LinkedIn-profiel (7 stapjes)
  Je linkedin profiel is jouw digitale CV. Je laat aan anderen hiermee zien wat je allemaal aan opleidingen en ervaringen hebt.

  Super handig voor opdrachtgevers en recruiters.

  Tegenwoordig wordt timemanagement steeds meer als een noodzakelijke competentie gezien.

  In vacatures wordt steeds vaker de competentie timemanagement gevraagd.

  Het is daarom belangrijk om de training timemanagement die je bij ons hebt gevolgd op te nemen in je LinkedIn profiel zodat iedereen kan zien dat jij een timemanager ben en goed je werk kan organiseren

  Daarom adviseren wij altijd om de bij ons gevolgde open timemanagement training of de incompany training variant die je met je collega’s hebt gevolgd, toe te voegen aan je diploma’s en certificaten van je linkedin-profiel.

  Hoe training toevoegen aan je linkedIn-profiel?

  In deze handleiding leggen wij kort uit hoe je als LinkedIn-gebruiker eenvoudig onze training kan toevoegen aan je LinkedIn profiel.

  Stap 1: Zorg dat je een (gratis) account hebt bij LinkedIn

  Heb je nog geen linkedin profiel dan werkt dit niet.

  Stap 2: Klik onderstaande knop

  Zorg dat je ingelogd bent bij LinkedIn, of automatisch ingelogd wordt als je naar de LinkedIn  site gaat.

  Na het aanklikken van onderstaande knop op deze pagina. Je gaat dan direct naar LinkedIn en je kan al meteen een nieuw diploma of certificaat aan je profiel toe te voegen.

  Certificaat Toevoegen
  aan je LinkedIn Profiel

  Er wordt hierbij niet om een fysiek exemplaar van je diploma of certificaat gevraagd. Ben je die kwijt en mocht je een kopie willen ontvangen stuur ons dan even een bericht.

  Stap 3: Naam diploma/certificaat

  Vul bij Naam diploma/certificaat in:
  Training timemanagement

  Stap 4: Instantie

  Type bij Instantie de tekst : EenHelderHoofd. Vanzelf zal daar EenHelderHoofd.nl verschijnen. Selecteer deze dan.

  Stap 5: Periode

  Vul bij van periode de maand en jaar in wanneer je de training gevolgd hebt. Vergeet niet op op het vinkje (of schuifje) “Diploma/certificaat verloopt niet” te klikken.

  Stap 6: URL van diploma/certificaat

  Vul bij URL van diploma/certificaat de tekst in:
  https://www.eenhelderhoofd.nl/tm


  Het scherm ziet er dan als volgt uit:

  Stap 7: Opslaan

  Druk dan op “Opslaan” om het certificaat toe te voegen aan je profiel.
  Dat ziet er zo uit:

  training timemanagement
  De training timemanagement is nu te zien in je linked-profiel, je digitale CV.
  Werkdruk beu? Tem je werk met onze Training
  Professional Timemanagement