Eric van den Heuvel Timemanagement Expert, Professioneel Spreker, Coach en Trainer

Eric van den Heuvel Timemanagement Expert, Professioneel Spreker, Coach en Trainer

We voelen allemaal werkdruk, maar Eric heeft verrassende antwoorden hierop.
-Deelnemer inspiratiesessie Professioneel Timemanagement
 

Timemanagement expert Eric van den Heuvel voor training coaching begeleiding persoonlijke effectiviteitEen Helder Hoofd richt zich volledig op Professioneel Timemanagement, zelfmanagement, slimmer werken, breinvriendelijk werken en persoonlijke en teameffectiviteit.

De onderneming is opgericht door Eric van den Heuvel en concentreert zich op het optimaliseren van informatie- -communicatie en werkstromen binnen organisaties en tussen mensen.

Hieruit is in de loop der jaren de specialisatie van “Een Helder Hoofd” ontstaan”.

“Een Helder Hoofd” richt zich volledig Professioneel Timemanagement, maar dan slimmer, door middel van de Helder Hoofd Methode.

Tevens is Eric auteur van het gratis eBook “Prioriteiten Stellen Doe Je Zo!”.

Wat anderen over ons vertellen Stel je vraag en krijg snel antwoord

Wie is Eric?

Eric van den Heuvel is een, op de hogeschool, technisch- en commercieel geschoolde zelfstandig trainer timemanagement, coach en spreker die in het bedrijfsleven en als zelfstandig ondernemer zijn ervaring en kennis op vele gebieden heeft opgedaan zoals bij overheid, zorg, onderwijs en commerciële organisaties.

Eric is een expert en grootmeester in Professioneel Timemanagement en een timemanagementtrainer die als missie heeft om jou het best bewaarde geheim van timemanagement te laten ontdekken. Hij leert jou timemanagement maar dan slimmer.

Hij heeft het woord cyberslenteren uitgevonden.

Dit is het doelloos rondkijken op internet en social media. Dit komt veel voor bij mensen met uitstelgedrag.

Met Eric heeft u een begeesterende trainer en spreker die op een unieke manier in staat is om aandachtig te luisteren naar wat u te zeggen heeft, dit nauwgezet ontleedt en direct tot de hoofdzaak komt.


LinkedIn Profiel Eric van den Heuvel

“Druk-druk-druk? Ik weet de oorzaak hiervan.”

Jij ervaart ook dat de manier van onderlinge communicatie sinds deze eeuw behoorlijk is veranderd.

Dit resulteert in nog meer informatie, nog meer verzoeken en ideeën.

De bestaande hulpmiddelen, zoals het klassieke timemanagement, dagelijkse todolijstjes, A-B-C prioriteiten, prioriteitenmatrix, mobiele apps, e-mailprogramma´s, computers, tablets en smartphones, zijn niet voldoende.

Er is een te grote hoeveelheid en te hoge snelheid van alle informatie en verzoek om dit te beheersen.

It's not the strongest of species that survive, nor the most intelligent, but the one most adaptable to change.
- Charles Darwin (1809-1882)
 

Het citaat van Darwin geldt ook voor ons in deze hectische maatschappij. Ik zie dat er een andere manier van denken en werken nodig is om boven op je werk te zitten, in plaats van er onder bedolven te worden.

In de vorm van effectief timemanagement en slimmer werken.

Regulier onderwijs heeft dit laten liggen.

Het reguliere onderwijs besteedt wel tijd aan vakinhoudelijke zaken maar weinig aan het persoonlijke werkproces.

“Het is daarom mijn persoonlijke missie om anderen te helpen om weer overzicht en controle te krijgen over hun werk.”

 

timemanagement onderwijsMinder de ballen in de lucht houden en meer de touwtjes terug in handen krijgen is hierbij mijn motto. Hierdoor kom je van werkstress naar werkplezier. Je blijft dan boven op je werk in plaats van er onder bedolven te worden.

Gevolg is minder stress, minder piekeren over je werk en daardoor een betere nachtrust.

Door terug te gaan naar de essentie kun je een werkwijze opnieuw ontwerpen die eenvoudig is van opzet en tevens effectief is.

Hierbij is het organiseren van eigen werk een absolute must. Vanuit de principes van o.a. Stephen R. Covey, Merlin Mann en Mihaly Csikszentmihalyi kan “Een Helder Hoofd” orde scheppen in de werkstroom en ondersteunende werkwijzen en methodiek aanleren om de werkzaamheden in goede banen te leiden.

Heldere hoofd nachten, betere dagen.
-Citaat van Eric van den Heuvel, Trainer, spreker en coach
 

Inspirerend

spreker Professioneel timemanagement slimmer werker werkdruk stres Boek Eric als spreker Timemanagement en Slimmer werken
Eric houdt regelmatig inspirerende en interactieve lezingen over zijn vakgebied. Bijvoorbeeld “Van waan van de dag, naar gaan met die dag.”, “Tijd als grondstof”, “Je voornemens de baas”, Professioneel Timemanagement maar dan slimmer. Hij schrijft regelmatig artikelen voor deze website en voor andere organisaties.

LinkedIn Profiel Eric van den Heuvel


Eric van den Heuvel gast-spreker timemanagement