Maatwerk

Maatwerk

De basis voor onze dienstverlening zijn de principes van Stephen R. Covey, Merlin Mann en Mihaly Csikszentmihalyi.

“Een Helder Hoofd” adviseert, begeleidt, geeft lezingen en workshops op het gebied van Timemanagement.

Al onze dienstverlening is maatwerk. Afhankelijk van uw wensen en uw organisatie bespreken we met u het exacte traject. Tijdens een eerste intake wordt vaak al snel duidelijk waar de pijnpunten liggen binnen uw werk of binnen uw organisatie zodat er een specifiek op uw wensen afgestemd een op maat gemaakte aanpak kan worden gekozen.

Vaak volstaat een eerste workshop voor een kleine groep deelnemers om de medewerkers vertrouwd te maken met het Timemanagement 2.0. principe. Daarnaast kan er middels persoonlijke coaching één op één begeleiding gegeven worden. Maar denkt u ook aan het train-de-trainer principe. Door binnen uw organisatie één specialist te trainen die altijd intern beschikbaar is voor uw medewerkers als vraagbaak en aanspreekpunt.

De ervaring leert dat een enkele cursus niet genoeg is. Uit praktijk blijkt dat het regelmatig bespreekbaar maken van het Timemanagement 2.0. proces helpt om er echt mee aan de slag te gaan. Indien meerdere collega’s ermee werken en vertrouwd zijn met de methodiek ontstaat er een natuurlijke standaard van werken. Een interne trainer kan daarbij terugkerend de medewerkers van een opfriscursus voorzien. Uiteraard kan ook Een Helder Hoofd terugkerende opfriscursussen voor u verzorgen.

Vraag een offerte aan.