Spreker timemanagement en slimmer werken boeken

Spreker timemanagement en slimmer werken boeken

Kan ik bij jullie ook een spreker time management boeken?

spreker Professioneel timemanagement slimmer werker werkdruk stres Speciaal voor grotere groepen op HBO, universiteit, seminars, ondernemersverenigingen en bijscholingsbijeenkomsten geven ik als spreker mijn populaire lezing time management. Afgestemd op uw doelgroep.

Deze lezing kan vanaf 10 personen gegeven worden.

Deze lezing duurt tussen de 1 en 3 uur. Daarbij zijn er ook onderwerpen behandeld worden die geschikt zijn om tijdens de lezing ook daadwerkelijk te ervaren.

Video impressie van
spreker Eric van den Heuvel

Mijn aanpak volgens “Je voornemens de Baas” geeft autonomie door dat je zelf verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen tijdsindeling. En geeft competentie omdat er vaardigheden worden aangeleerd waardoor je blijft groeien in het kenniswerken.

Vraag offerte aan Folder Lezingen en Workshops
LET OP! Hoe eerder je contact met ons op neemt, hoe groter de kans dat jouw gewenste datum of dag van de week past in onze snel vollopende agenda.
time-management-masterclass-2014-03-12
Of neem telefonisch contact met ons op om jouw wensen te bespreken en de beschikbaarheid van datum en tijdstip via 073-6232804.

Meer informatie en voorbeelden van inspirerende lezing time-management.

In deze lezing zitten onderdelen van onze populaire training Professioneel Timemanagement "Je voornemens de Baas" die wij regelmatig houden. Er is een timemanagement training met een open inschrijving, waardoor deze voor iedereen toegankelijk is. En er is een incompany variant voor jouw team.

Professioneel Timemanagement expert Eric van den Heuvel voor training coaching begeleiding persoonlijke effectiviteit

Deze lezing wordt gegeven door Eric van den Heuvel,
trainer en spreker bij EenHelderHoofd.nl.

Wie is Eric van den Heuvel?

Stel aan Eric een vraag.

Vraag offerte aan Folder Lezingen en Workshops
LET OP! Hoe eerder je contact met ons op neemt, hoe groter de kans dat jouw gewenste datum of dag van de week past in onze snel vollopende agenda. Terug naar het vraag en antwoord overzicht.

Spreker beoordeling 9.2 / 10 —Voortreffelijk
gebaseerd op 5304 beoordelingen.