Aanvraag folder In-company Training Professioneel Timemanagement voor ICT-ers

Aanvraag folder In-company Training Professioneel Timemanagement voor ICT-ers

Zend de folder timemanagement voor ICT-ers naar mijn emailadres

Wij sturen je graag de folder over onze in-company Training Professioneel Timemanagement voor ICT-ersnaar je mailbox.

Daarna kun je hem zelf op lezen op je scherm, afdrukken, bewaren of doorzenden naar je collega, leidinggevende of de HR afdeling.Wat wil je verder nog doen?

Ik krijg geen mail met de folder in mijn mailbox?

Krijg je na het aanmelden niet binnen 10 minuten een mail, check dan je spam-map. Zo zorg je dat mijn mail wel in je inbox komt. Vind je daar ook geen mail van mij, dan heb je waarschijnlijk een typefout gemaakt in je emailadres. Probeer het dan opnieuw. Lukt het dan nog niet, stuur mij dan een bericht.