Boeken over Timemanagement en GTD

Boeken over Timemanagement en GTD

Boeken over timemanagement

‘Getting things done’ van David Allen is de sleutel tot prettig en efficiënt werken zonder stress. Laat dingen niet liggen tot uw inbakje een onoverzichtelijke hoop papieren is en uw hoofd vol zaken zit die u niet mag vergeten.

Er zijn een aantal goede boeken door David Allen hierover geschreven die ik je graag wil aanbevelen. Als uw nog efficiënter willen werken n.a.v. de theorie in deze boeken dan gaan wij graag het gesprek met u aan hoe dit in uw praktijksituatie toegepast kan worden, rekening houdend met uw werkwijze en bedrijfscultuur.

Indien je interesse n.a.v. deze boeken gewekt is en je wil (nog) efficiënter werken, volg dan onze workshop “Je voornemens de baas”. Zie onze agenda voor de eerst volgende trainingsdatum voor de training timemanagement.

Getting things done, David Allen


Getting Things Done (Nederlandstalig)

De sleutel tot prettig en efficiënt werken zonder stress!

Organiseer werk en privé zo, dat in één oogopslag duidelijk is wat u waar en wanneer kunt doen…Meer over getting things done
Waarom helpt een boek over timemanagement niet?

Ready for Anything (Nederlandstalig)


Ready for Anything (Nederlandstalig)
Met dit handzame boekje van productiviteitsgoeroe David Allen leert u in 52 korte maar krachtige hoofdstukken (de productiviteitsprincipes) hoe u meer kunt bereiken zonder harder te werken.

Als u weet… Meer over Ready for Anything
Waarom helpt een boek over timemanagement niet?

Making it al work (Nederlandstalig)


Making it all work (Nederlandstalig)

Dit is het langverwachte vervolg op ‘Getting things done’. Na het ongekende succes van ‘Getting things done’, laat David Allen met dit boek zien hoe u werk en leven dusdanig met elkaar in balans kunt… Meer over Making it all work 
Waarom helpt een boek over timemanagement niet?

Doe het nu (1e druk 2001)

Doe het nu! (1e druk 2001)
De sleutel tot prettig, efficiënt werken, is ‘Doe het nu!’

Laat dingen niet liggen tot uw in-bakje een onoverzichtelijke hoop papieren is en uw hoofd vol zaken zit die u niet mag vergeten.
Meer over Doe het nu….
Waarom helpt een boek over timemanagement niet?

Getting things done (Engels)

Getting Things Done (Engels)

LET OP : Dit boek is in het Engels, er is ook een Nederlands versie (zie eerste boek in deze lijst)

Meer over getting things done….

eBook Prioriteiten stellen doe je zo! Tijdelijk gratis

eBook “Prioriteiten stellen doe je zo.. Dit e-book (tijdelijk gratis), over prioriteiten stellen heb ik speciaal geschreven voor mijn vele website bezoekers die meer willen over prioriteiten stellen.

Er wordt in drie praktische hoofdstukken verteld hoe je dit doet. Wordt ook een timemanager door betere keuzes te maken. Want we hebben allemaal meer te doen dan we tijd hebben.

Dus de enige mogelijkheid die we hebben is om goede keuzes te maken. Vraag snel dit e-book aan en ontvang hem binnen een paar minuten in je mailbox. Tijdelijk gratis te downloaden.

Wie is David Allen?

David Allen (1945) is algemeen directeur van de David Allen & Co en heeft meer dan twintig jaar ervaring als managementconsultant, executive coach en opleider. Hij wordt een van ’s werelds meest invloedrijke denkers genoemd op het gebied van productiviteit. Artikelen van zijn hand zijn verschenen in Fast Company, Fortune, de Los Angeles Times en vele andere publicaties.

Bestellen bij en levering door Managementboek.nl

Op werkdagen voor 23:00 besteld de volgende dag geleverd. Verzending is gratis voor bestellingen vanaf € 20,–.