Clarity Call, een gratis verhelderend gesprek

Clarity Call, een gratis verhelderend gesprek

Persoonlijke uitnodiging voor een Clarity Call

Gefeliciteerd met het opkomen voor jezelf via de gratis Clarity Call. Er zijn maar weinig mensen zo dapper dat zij beslissen om de eerste stap te maken.

Wat is een Clarity Call

gratis coach gesprek clarity call coaching begeleiding persoonlijke effectiviteitEen Clarity Call is een telefoongesprek van 20 minuten waarin ik jou helderheid geef op de gebieden waarop jij wilt groeien binnen het organiseren van je werk.

Maar ook om te ontdekken of we goed bij elkaar passen en duidelijkheid te krijgen wat coaching en begeleiding jou biedt.

Het is de eerste stap in onze coachingsrelatie. Of je uiteindelijk de coachingsrelatie wilt aangaan, besluit jij zelf. Er zijn verder geen verplichtingen. Je hebt dus niets te verliezen en alleen maar te winnen.

Start met de eerste stap. Begin een gesprek met mij, time- en zelfmanagement expert Eric van den Heuvel, en bekijk hoe jij jouw uitdagingen kunt omzetten in nieuwe gewoontes.

Ik wil je graag leren kennen en zien groeien in het beter organiseren van je werk. Vul het Clarity Call verzoek hieronder in. Ik kan niet wachten om met je te praten.

  Naam *)

  E-mailadres *)

  Telefoonnummer *)

  Onderwerp

  Wat zijn de beste tijden van de dag / dagen van de week om jou te bellen?
  (Dit mag ook buiten kantoortijden, als je niet op je werk gebeld wil worden)

  Beschrijf kort wat voor jou de grootste uitdaging binnen je werk is.

  Ontvang binnen 2 werkdagen een reactie

  *) Verplicht om dit veld in te vullen

  Terug naar de pagina met informatie over de 1 op 1 begeleiding.