Wil je gegevens van deze website gebruiken?

Wil je gegevens van deze website gebruiken?

Wil je een artikel of gegevens van deze website gebruiken?

Gebruik van een link

Je mag altijd een link plaatsten naar artikelen van onze website plaatsen op jouw website, nieuwsbrief, social media  of ander (digitaal) soort medium. Je hoeft daar geen toestemming voor te vragen, ik zou het wel leuk vinden als je mij hiervan op de hoogte stelt.

Gebruik van onze teksten

Op onze teksten zit auteursrecht. Wil je tekst, een artikelen, gegevens of delen daarvan van onze website gebruiken op je eigen website, tijdschrift, nieuwsbrief of ander medium? Dat mag van mij alleen na schriftelijke toestemming en als dit inclusief een bronvermelding is met een werkende link naar onze website www.eenhelderhoofd.nl met de tekst:

Geschreven door Eric van den Heuvel van Advies en begeleiding “Een Helder Hoofd”
“Wij leveren nachtrust”.
Ga naar www.EenHelderHoofd.nl voor nog meer slimmer werken tips.

Mocht je hier gebruik van willen maken dan ontvangen wij graag van jou vooraf en achteraf de link naar de locatie waar je ons artikel gaat plaatsen / hebt geplaatst. Indien de site of het medium waarop onze tekst geplaatst wordt niet strookt met onze normen en waarden, dan behouden wij het recht om de plaatsing te verbieden.

Voor online en offline media heb ik nog een tip: Een interview over mijn visie hoe je in deze hectische wereld boven op je werk kan blijven, in plaats van er onder begraven te worden.

Maak een telefonische afspraak hiervoor via onze contactpagina. Bellen kan natuurlijk ook naar telefoon 073 6232 804 .