Training Timemanagement voor de financiele dienstverlening

Training Timemanagement voor de financiele dienstverlening

Ik kan nu veel bewuster organiseren van alle zaken die op me af komen.
-Deelnemer training Professioneel Timemanagement
 

Time-management voor de financiële dienstverlening

“Als Alle Cijfers Afkrijgen Niet Meer Vanzelf Gaat”

Cursus Timemanagement op individuele inschrijving in heel het land

Training Time management financiele dienstverlening
Veel werknemers in de financiële dienstverlening, o.a. accountants, fiscalisten, banken en verzekeringssector, hebben een overvolle to-do lijst met zaken. Natuurlijk wordt deze lijst bijgehouden. Dit werkt voor een beperkt aantal taken afdoende.

Maar er ontstaat regelmatig het gevoel dat de lijst erg lang wordt en dat je toch de grip verliest op alle openstaande zaken.

Dan is waarschijnlijk de vraag hoe je toch weer de controle en focus krijgt over alle zaken en voornemens die jouw aandacht nodig hebben. De oplossing vind je onze training timemanagement.

Eerstvolgende Training Professioneel Timemanagement 23 sep Rotterdam, 7 okt Utrecht, 8 nov Eindhoven, 11 nov Zwolle, 22 nov Amsterdam, 9 dec Rotterdam, etc.


Boost je productiviteit.
Ik doe mee
Meer data,
locaties en prijs
Dit zijn onze
Klantervaringen

Onze trainingen zijn populair. Wil je mee doen met onze training, wacht dan niet te lang met inschrijven.


Alternatief

Het is ook mogelijk om deze training als in-company variant voor jouw team op een door jouw gewenste locatie te geven. Of wil je liever 1 op 1 begeleiding i.p.v. in een groep, omdat het bij jou 5 voor 12 is (er is ook 1 op 1 begeleiding voor ADHD / ADD-ers en 1 op 1 begeleiding voor leidinggevenden en managers). Voor jullie organisatie of relaties kunnen we een inspirerende workshop/lezing houden. Let op, er zit wel humor in onze trainingen en workshops. Meer informatie:

Training voor jouw team 1 op 1 begeleiding Workshop / Lezing


Snel naar...