Open training time management

Wat wordt er bedoeld met een open training?

open training time management workshopOp onze open training time management kun je als individuele deelnemer inschrijven. De data van deze open trainingen liggen vooraf vast. Deze worden gepubliceerd op de cursuspagina van onze open time management training. Kijk voor meer informatie, cursusdata en de investeringen op de pagina van onze open time management training.

Zolang er nog ruimte is, kun je op persoonlijke titel of als medewerker van een bedrijf inschrijven.

Een training voor jou

Vanaf 5 personen of meer is het interessant om een incompany of inhouse training door ons te laten verzorgen. Je ontvangt dan een leuke korting, omdat je zelf de ruimte en de deelnemers regelt. De locatie mag ook in een vergadercentrum of conferentieoord zijn, indien je op het bedrijf geen geschikte cursusruimte hebt. Wij gaan ervan uit dat het regelen, boeken en betalen van de cursuslocatie door jouw bedrijf zelf wordt gedaan.

Een training voor jouw team

Mijn aanpak om jou weer boven op je werk te laten zitten, in plaats van er onder begraven te worden, is altijd persoonlijk. Ik noem dit “Je Voornemens de Baas” en gaat over persoonlijke effectiviteit. Een onderdeel hiervan is time management 2.0 of wel persoonlijke effectiviteit in de vorm van “Je Voornemens de Baas”.

In alle trainingen sta jij daarom als persoon centraal. Of je nu kiest voor de open training of een incompany training, er zal altijd sprake zijn van persoonlijke aandacht. Deze persoonlijke aanpak voor de deelnemers zit in mijn 1 op 1 begeleidingsprogramma, maar ook in de time management trainingen, cursussen, masterclasses en workshops. Daarom kies ik voor de time management cursus niet voor een grote gevulde conferentiezaal. Maar bestaat deze altijd uit een klein aantal personen, zodat het voordeel van interactie met en in de groep gecombineerd kan worden met persoonlijke aandacht voor jou.

Na de training stopt het niet voor mij. Mijn unieke “Stok achter de Deur”-service zorgt dat de geleerde vaardigheden en theorie ook na de training bij jou rendement geven.

Terug naar het vraag en antwoord overzicht.

Training voor jou zelf Training voor jouw team