Timemanagement lezing Bekkers Accountants

Timemanagement lezing voor relaties van Bekkers Accountants Sint-Oedenrode

Is jouw to-do lijst ook niet meer te doen?

Een herkenbaar probleem voor veel ondernemers. Allerlei zaken schreeuwen om het hardst om aandacht en tijd. Hoe krijg je in al die hectiek ooit de controle en focus weer terug… en je nachtrust.
bekkers-accountants lezing timemanagement Door Een Helder Hoofd
Daarvoor is een nieuwe manier van denken en werken nodig. Eric van den Heuvel, trainer en spreker bij “Een Helder Hoofd”, heeft een inspirerend verhaal over Time Management 2.0. Over slimmer werken, grip houden en je voornemens de baas blijven.

Op 17 november hebben we Eric uitgenodigd om zijn visie op timemanagement te delen met onze relaties. Een interactieve bijeenkomst die zeker de aanzet gaat zijn tot meer controle over die overvolle to-do lijst.

We starten om 16:00 uur, tot circa 17:30. Vooraf en na afloop is er genoeg gelegenheid om met een drankje erbij jouw ervaringen uit te wisselen met Eric en met collega-ondernemers.

Dus zorg dat je als ondernemer weer bovenop je werk kunt zitten in plaats van er onder bedolven te worden en meld je aan!

Video: Lezing bij Bekker Accountants (26 sec.)


Deze lezing werd mogelijk gemaakt door Bekker Accountants uit Sint-Oedenrode.

In deze lezing zitten onderdelen van onze populaire time management training "Je voornemens de Baas" die wij regelmatig houden. Er is een time management training met een open inschrijving, waardoor deze voor iedereen toegankelijk is. En er is een incompany variant voor jouw team.


Stel een vraag Vraag offerte aan

Voorbeelden met video impressie


Timemanagement expert Eric van den Heuvel voor training coaching begeleiding persoonlijke effectiviteit

Deze lezing wordt gegeven door Eric van den Heuvel,
trainer en spreker bij EenHelderHoofd.nl.

Wie is Eric van den Heuvel?

Stel aan Eric een vraag.


Boek een inspirerende spreker time-management en slimmer werken

Spreker-Time-management-lezing-Een-Helder-Hoofd

Wil je jouw bezoekers of leden van je business club of netwerkclub trakteren op een actuele lezing of workshop, van een inspirerende spreker en training, hoe je in deze hectische tijd toch alles gedaan krijgt?

Boek nu Eric van den Heuvel als inspirerende spreker, om uit te leggen waarom, hoe en wat je moet doen om boven op het werk te zitten, in plaats van er onder begraven te worden.

Meer informatie...

Stel een vraag Vraag offerte aan

Spreker Time-management beoordeling 9.2 uit 10—Voortreffelijk
gebaseerd op 4049 beoordelingen.
Last updated