Workshop Timemanagement Tijd als Grondstof bij QQuest te Gouda

Workshop Timemanagement Tijd als Grondstof bij QQuest te Gouda

Workshop “Tijd als grondstof”

5 september 2018 QQuest Gouda

Wat heb je gemist? Een videoimpressie.

Video impressie van de workshop Tijd als Grondstof door timemanagementexpert Eric van den Heuvel (87 sec.)

Waarom deze workshop over timemanagement

Iedere maand wordt er een kennissessie bij georganiseerd bij QQuest voor de medewerkers.

De medewerkers van QQuest, IT-ers, zijn zeer geïnteresseerd in techniek, maar vinden dat soft skills steeds belangrijker worden.

Het zijn ondernemende types. De voornaamste eigenschappen zijn analytisch denkvermogen, communicatieve vaardigheden en het met plezier aangaan van uitdagingen.

Er wordt veel van deze young professionals gevraagd. Daarbij is timemanagement een nuttige aanvulling voor hun vaardigheden.

Het was een interactieve workshop. Waarbij men in kleine groepjes is gaan werken met het thema. De boodschap is dat tijd een grondstof is en hoe ga je met die grondstof op een efficiënte en effectieve manier om.

Doel van de workshop was om de deelnemers aan het denken te zetten, wat men zelf morgen anders kan doen n.a.v. de gegeven inzichten.

In deze lezing zitten onderdelen van onze populaire training Professioneel Timemanagement "Je voornemens de Baas" die wij regelmatig houden. Er is een timemanagement training met een open inschrijving, waardoor deze voor iedereen toegankelijk is. En er is een incompany variant voor jouw team.

Over Advies en begeleiding “Een Helder Hoofd” en spreker Eric van den Heuvel

“Een Helder Hoofd” is een onderdeel van het in 1987 opgerichte U.A.S. Engineering, en richt zich volledig op het verzorgen lezingen, trainingen, masterclasses en coaching op het gebied van Timemanagement, slimmer werken en persoonlijke effectiviteit.

Timemanagement expert Eric van den Heuvel voor training coaching begeleiding persoonlijke effectiviteitDe onderneming is opgericht door Eric van den Heuvel en richt zich in het algemeen op het optimaliseren van informatie- en communicatiestromen in organisaties.

In de loop der jaren is hier de specialisatie in timemanagement, slimmer werken en persoonlijke effectiviteit uit ontstaan.

Eric van den Heuvel is een, op de hogeschool, technisch- en commercieel geschoolde trainer, veel gevraagde spreker en coach die in het bedrijfsleven en als zelfstandig ondernemer zijn ervaring en kennis op vele gebieden heeft opgedaan zoals bij overheid, zorg, onderwijs en commerciële organisaties. Tevens is Eric auteur van het eBook “Prioriteiten stellen doe je zo!”.

Met Eric heeft u een begeesterende trainer en spreker time-management en slimmer werken die op een unieke manier in staat is om aandachtig te luisteren naar wat u te zeggen heeft, dit nauwgezet ontleedt en direct tot de hoofdzaak komt.
Wil jij ook een inspirerende lezing voor jouw bijeenkomst of event? Vraag nu een offerte aan.

Vraag offerte aan

Voorbeelden met video impressie


 

Professioneel Timemanagement expert Eric van den Heuvel voor training coaching begeleiding persoonlijke effectiviteit

Deze lezing wordt gegeven door Eric van den Heuvel,
trainer en spreker bij EenHelderHoofd.nl.

Wie is Eric van den Heuvel?

Stel aan Eric een vraag.

Liever een training dan een lezing time-management

Wil je in plaats van een spreker time-management liever een trainer die jou of jouw team nog ook nog vaardigheden leert om slimmer te werken en je los kan maken uit de waan van de dag. Met onderstaande knoppen vind je daar meer informatie over.

Training voor jou zelf Training voor jouw team

 


Spreker beoordeling 9.2 / 10 —Voortreffelijk
gebaseerd op 4602 beoordelingen.

Boek een inspirerende spreker over professioneel timemanagement en slimmer werken

Spreker Professioneel Timemanagement lezing Een Helder Hoofd

Wil je jouw bezoekers of leden van je business club of netwerkclub trakteren op een actuele lezing of workshop, van een inspirerende spreker en training, hoe je in deze hectische tijd toch alles gedaan krijgt?

Boek nu Eric van den Heuvel als inspirerende spreker, om uit te leggen waarom, hoe en wat je moet doen om boven op het werk te zitten, in plaats van er onder begraven te worden.

Meer informatie...

Stel een vraag Vraag offerte aan

Spreker beoordeling 9.2 / 10 —Voortreffelijk
gebaseerd op 4602 beoordelingen.
Last updated 13 maart 2020