Workshops Time-Management Provincie Noord-Brabant

Time-management tijdens Living L@B works! Koepelhal Tilburg

Workshop_Time_Management_LaB

 

De Kennisdelingsbijeenkomst Leefbaarheid Living L@B works! vindt plaats tijdens de European Social Innovation Week (ESIW) 2015. Een week die bol staat van nieuwe en inspirerende vormen van samenwerking tussen burgers, ondernemende mensen uit het bedrijfsleven, overheid, onderwijs en wetenschap.

Volle zaal LaBOp woensdag 16 september toverde gedeputeerde Henri Swinkels de Koepelhal in Tilburg om tot een werkplaats voor sociale innovatie! Met veel enthousiasme werd er met elkaar gewerkt om projecten en initiatieven een stap verder te brengen. De de Koepelhal in de Tilburgse Spoorzone bruiste van de activiteiten en werksessies. De opkomst was meer dan 450 deelnemers.

 

Stel een vraag Vraag offerte aan

Hier ontmoet men andere koplopers op het gebied van burgerkracht, participatie en sociaal ondernemerschap tijdens de leefbaarheidsbijeenkomst Living L@B works! Uitwisselen van ervaringen, leer op een nieuwe manier naar jouw projecten kijken en inspireer anderen met jouw oogst!

In dat kader ben ik, Eric van den Heuvel, gevraagd om drie workshops te geven hoe je in deze hectische tijd kunt overleven. Kortom time-management en effectief werken.

Voorbeelden met video impressie
Timemanagement expert Eric van den Heuvel voor training coaching begeleiding persoonlijke effectiviteit

Deze lezing wordt gegeven door Eric van den Heuvel,
trainer en spreker bij EenHelderHoofd.nl.

Wie is Eric van den Heuvel?

Stel aan Eric een vraag.

Boek een inspirerende spreker time-management en slimmer werken

Spreker-Time-management-lezing-Een-Helder-Hoofd

Wil je jouw bezoekers of leden van je business club of netwerkclub trakteren op een actuele lezing of workshop, van een inspirerende spreker en training, hoe je in deze hectische tijd toch alles gedaan krijgt?

Boek nu Eric van den Heuvel als inspirerende spreker, om uit te leggen waarom, hoe en wat je moet doen om boven op het werk te zitten, in plaats van er onder begraven te worden.

Meer informatie...

Stel een vraag Vraag offerte aan

Spreker Time-management beoordeling 9.2 uit 10—Voortreffelijk
gebaseerd op 4051 beoordelingen.
Last updated