Incompany Timemanagement Training

Incompany Timemanagement Training

Wat wordt er bedoeld met een incompany of inhouse timemanagement training?

incompany cursus timemanagement trainingEr komen bij ons veel individuele deelnemers naar onze populaire timemanagement training.

Maar misschien wil je met een aantal deelnemers van jouw bedrijf onze incompany timemanagement cursus volgen?

Hiervoor biedt onze incompany training uitkomst, waarbij op je eigen bedrijf aan jou en je collega´s een training wordt gegeven.

Meer info in-company training Offerte in-company training

 

Vanaf 5 personen of meer is het interessant  om een incompany timemanagement training ( ook wel inhouse timemanagement training genoemd ) door ons te laten verzorgen. Je ontvangt dan een leuke korting, omdat je zelf de ruimte en de deelnemers regelt.

De locatie mag ook in een vergadercentrum of conferentieoord zijn, indien je op het bedrijf geen geschikte cursusruimte hebt. Wij gaan er vanuit dat het regelen, boeken en betalen van de cursuslocatie door jouw bedrijf zelf wordt gedaan.

De voordelen van incompany training

De voordelen van onze incompany timemanagement training:

  • bespaart reistijd en reiskosten
  • afgestemd op behoefte en wensen van jouw organisatie en jouw team
  • gebruik van praktijkvoorbeelden van je eigen werkvloer in de trainingsstof
  • maatwerk in de trainingsstof mogelijk
  • aansluiting op eerdere gevolgde trainingen zoals sales, assertiviteit en communcatietrainingen
  • beter samenwerken en communiceren met collega’s
  • goedkoper dan individuele training
Meer info in-company training Offerte in-company training

 

De aanpak van de incompany timemanagement training

Mijn aanpak om jou en jouw team weer boven op je werk te laten zitten, in plaats van er onder begraven te worden, is altijd persoonlijk. Ik noem dit “Je Voornemens de Baas” en gaat over persoonlijke effectiviteit. Een onderdeel hiervan is timemanagement 2.0 of wel persoonlijke effectiviteit in de vorm van “Je Voornemens de Baas”.

In de training timemanagement staan jij en jouw collega’s als persoon centraal. Of je nu kiest voor de open training of een incompany training, er zal altijd sprake zijn van persoonlijke aandacht. Deze individuele aanpak voor de cursisten zit in mijn coaching programma, maar ook in de timemanagement, cursussen, trainingen masterclasses en de workshops.

Daarom kies ik voor de timemanagement training niet voor een grote gevulde vergaderzaal. Maar bestaat deze altijd uit een beperkt aantal cursisten, zodat het pluspunt van interactie met en in de groep gecombineerd kan worden met persoonlijke aandacht voor jou.

Meer info in-company training Offerte in-company training

Na de incompany timemanagement training

Na de training stopt het niet voor mij. Mijn unieke “Stok achter de Deur”-service zorgt dat de getrainde vaardigheden en theorie ook na de training bij jou en je collega´s rendement geven.

wat is een in-company training timemanagement in-house op locatie

Training timemanagement bij jou op locatie

Je kiest voor een in-company training timemanagement omdat je na de training, als collega’s, dezelfde vaardigheden hebt geleerd. Dat communiceert direct een stuk eenvoudiger en sneller bij samenwerken met je collega’s.

Uit mijn onderzoek blijkt dat de meeste trainingen gebaseerd zijn op al die bekende timemanagement tips en trics, Outookslimmigheden, handige apps en software. Niet bij ons, want die vind je gewoon gratis op onze website of in ons gratis e-boek hierover.

Wij zitten echt op een timemanagement methodiek waar je direct het voordeel van ziet.

Gevolgd is dat je bijna natuurlijk en moeiteloos dit gedrag aanleert. Van dit gedrag en de geleerde vaardigheden hebben jij en je collega’s in de rest van je leven plezier. De investering is bij ons daarom tweemaal zo snel terugverdiend dan bij anderen.

In onze in-company training timemanagement zijn jouw wensen, de uitdagingen en werksituaties binnen jullie organisatie, het uitgangspunt voor de op maat gemaakte timemanagement training. Het afstemmen hierover gebeurt bij het opstellen van een op maat gemaakt trainingsvoorstel en maar ook tijdens de voorbereidingen op de training.

Onze training is niet een onderdeel van een groot en breed trainingsaanbod op diverse vlakken. Zoals je vindt bij de grote namen in trainingsland.

Je krijgt training van een ervaren timemanagement expert die alleen maar timemanagementtrainingen ontwerpt en geeft. Geen junior trainer die snel om kan gaan met zijn muis en smartphone, maar een senior trainer met jaren ervaring in coachen, trainen en zelf methodieken ontwerpt.

De persoon waar je in het voortraject contact mee hebt, geeft ook jouw training en doet ook de nazorg hierbij. Hiermee voorkomen wij interne communicatieproblemen en krijg je wat vooraf is besproken.

Meer info in-company training Offerte in-company training

Terug naar het vraag en antwoord overzicht.

Timemanagement voor jou zelf Timemanagement voor jouw team