Waarom zijn jullie de timemanagement expert?

Waarom zijn jullie de timemanagement expert?

Timemanagement expert als trainer

Timemanagement expert Eric van den Heuvel training timemanagementEen training over timemanagement is geen zeldzaamheid. Integendeel. Ieder trainingsinstituut heeft wel een training over timemanagement als aanvulling op hun aanbod. Dit zijn de generalisten in het trainingsaanbod. Of je van al die trainingen veel wijzer wordt over wat timemanagement is en hoe je dat doet, blijft de vraag.

In de loop der tijd is het begrip timemanagement op vrijwel elke manier van werken geplakt. En welke leidinggevende vindt tegenwoordig niet dat hun medewerkers timemanagement nodig hebben? De meeste trainingen over timemanagement behandelen voornamelijk opvattingen over lijstjes maken, inrichten van je mailprogramma en ABC prioriteiten. Doorgaans veel theorie en achtergronden, meestal weinig praktijk.

Onze training timemanagement onderscheidt zich op een aantal manieren van de andere trainingen over timemanagement.

1. Timemanagementgedrag

Ten eerste door het kader. Timemanagement wordt hier behandeld als gedrag of stijl van werken in een (semi)permanente samenwerkingsrelatie.

2. Timemanagement gerichtheid

Ten tweede onderscheidt onze training timemanagement zich door de gerichtheid van trainen. Trainen wordt vaak beschreven vanuit een individuele leersituatie. Onze training timemanagement is niet alleen op jou gericht. De meeste behandelde vaardigheden zijn echter ook relevant voor het werken met teams en kunnen, met onze specifieke kennis van teamprocessen, ook als zodanig benut worden.

3. Methodische inhoud

Ten derde onderscheidt onze training zich door de inhoud. Geen omvangrijke theoretische verhandelingen, maar praktijkgerichte uiteenzettingen met concrete handvatten voor het dagelijks werk. Vooral gericht op methodisch en doelgericht vormgeven aan het proces van plannen en organiseren van je werk, met aandacht voor de noodzakelijke vaardigheden.

 

4. Compacte training

Ten vierde onderscheidt onze training zich door de omvang: compact en overzichtelijk. Na enkele korte inleidende theorieën volgen opdrachten die direct aan de praktijk zijn gerelateerd. Samen met het trainingshandboek vormen ze een combinatie van beknopte achtergrondinformatie en hulpmiddelen om aan timemanagement in de praktijk gestalte te geven.

 

5. Timemanagementtips en kennis delen

Ten vijfde, zijn wij expert in timemanagement. Dat laten wij zien door onze kennis die wij delen op onze website, diverse sociale media, tijdens onze lezingen en ons gratis te downloaden eBook over prioriteiten stellen. Maar ook omdat wij alleen trainingen op het gebied van timemanagement geven, dag in dag uit. Dit zijn open trainingen in heel het land op eigen locaties maar ook bij jou in de organisatie als in-company training timemanagement. Natuurlijk kun je ook voor persoonlijke coaching door middel van 1 op 1 timemanagement begeleiding bij ons terecht.

 

 

Terug naar het vraag en antwoord overzicht.