Lezing Time-management BKA

Lezing Time-management BKA

Time-management lezing voor groot publiek bij BKA Altena

Grote opkomst bij mijn lezing “Je voornemens de Baas” over time management, slimmer werken en hoe je als ondernemer of professional boven op je werk kan zitten, in plaats van er onder begraven te worden.

Ik was hierbij de gastspreker tijdens het ondernemersontbijt van BKA Bedrijven Kring Altena, te gast bij BKA-lid Verhoeven Verf en Wand te Giessen op 18 september 2014. In deze lezing zitten onderdelen van onze populaire time management training “Je voornemens de Baas” die wij regelmatig houden.

Dit is een time management training met een open inschrijving, waardoor deze voor iedereen toegankelijk is.

Met dank voor de foto’s door Saskia Vonk van Appart Studio.

20140918_Lezing_BKA_Altena
Foto: Gastspreker Time-Management Eric van den Heuvel van Een Helder Hoofd

20140918_075808Foto: Aandacht voor interessante time management tips

Inspirerende gastspreker time-management voor jouw event

Time-management-lezing-Een-Helder-Hoofd Lezing “Je Voornemens de Baas” met Time Management 2.0
Wil je jouw bezoekers en leden van je business club of netwerkclub trakteren op een inspirerende en actuele lezing over hoe je in deze hectische tijd toch alles gedaan krijgt?

Nodig Eric van den Heuvel uit als gastspreker, om uit te leggen waarom, hoe en wat je moet doen om boven op het werk te zitten, in plaats van er onder begraven te worden.
Meer informatie…
Inspirerende spreker

Ondernemersontbijt

Op 18 september organiseerde de Bedrijven Kring Altena voor haar leden een inspirerende ontbijtsessie. Deze bijeenkomst staat geheel in het teken om van elkaar te leren, elkaar te inspireren en te netwerken.
Ook dit keer krijgen drie ondernemers de gelegenheid om in 3 minuten hun medeondernemers kennis te laten maken met hun bedrijf. Een uitgelezen kans om uw bedrijf even onder de aandacht te brengen.

Daarnaast hebben we Eric van den Heuvel van EenHelderHoofd.nl bereid gevonden een inspirerende lezing te houden met als titel ‘Je voornemens de Baas’ over time-management 2.0. Een belangrijke Quote uit zijn lezing is: ‘Hoe kun je als ondernemers of professional boven op je werk zitten, in plaats van er onder begraven te worden’.

Niet onbelangrijk, gezien het vroege tijdstip van deze bijeenkomst, wordt natuurlijk de innerlijke mens goed verzorgt. We beginnen dan ook met een heerlijk ontbijt met kopje koffie of thee.

Dit keer waren we hartelijk welkom bij BKA lid/ondernemer Jaap Verhoeven van Verhoeven Verf en Wand. (adres Nijverheidstraat 3, Giessen). Na het het ontbijt, krijgen de 3 ondernemers de gelegenheid hun pitstop van 3 minuten te houden, waarna de lezing van Eric van den Heuvel staat gepland.

Spreker beoordeling 9.2 / 10 —Voortreffelijk
gebaseerd op 5304 beoordelingen.