Vermijd onderbrekingen (tip 4)

Help, van dat storen word ik “gestoord”!

tip4onderbrAls je hoofd vol is met dingen die je moet doen en je wordt vaak onderbroken, zal je waarschijnlijk nergens toe komen en krijg je het gevoel dat je hoofd overloopt. Onderbrekingen kunnen ertoe leiden dat de productiviteit zal dalen. Dus probeer deze te vermijden waar mogelijk. Bijvoorbeeld als je bijzonder belangrijk werk te doen hebt, overweeg dan het werk vanuit thuis, als dat mag. Of ga op kantoor op een andere plek zitten waar je minder last hebt van collega’s die je werk kunnen onderbreken. Eenvoudige dingen zoals het sluiten van je deur van het kantoor – een teken aan mensen dat je niet gestoord wilt worden – zal ook helpen om onderbrekingen te voorkomen.
Een veel gegeven tip is het uitzetten van je email notificaties en geluidsmeldingen van je smartphone.

Wil je meer informatie?

Vind je dit interessant en wil je hier meer over weten? Dan heb ik 5 opties voor je:
  1. Wil je hulp en aandacht voor jouw concrete zelf- en time-management uitdagingen? Dan heb ik speciaal voor jou een 1 op 1 begeleidingstraject. We gaan dan samen aan de slag en je krijgt maximaal maatwerk voor jouw persoonlijke uitdagingen.
  2. Wil je zelf een training timemanagement volgen? Schrijf je dan in voor onze populaire open training “Je voornemens de Baas”
  3. Wil je met je team of afdeling productiever worden? Dan is onze in-company training timemanagement geschikt.
  4. Wil je met een grote groep een inspirerende lezing of workshop hierover? Vraag dan hier een offerte aan.
  5. Ga je graag zelf aan de slag? Dan is mijn GRATIS timemanagement eBook zeker interessant voor jou.
Kun je niet kiezen of wil je overleggen wat voor jou het meest passend is? Bel mij (Eric) dan op telefoon 073-6 232 804 of stuur mij een bericht, voor een gratis en vrijblijvend advies.

 

Wil je dit artikel gebruiken?

Wil je dit artikel gebruiken op je eigen website, tijdschrift, nieuwsbrief of ander medium? Dat mag van mij na schriftelijke toestemming en als dit inclusief een bronvermelding is met een werkende link naar onze website www.eenhelderhoofd.nl met de tekst:
Geschreven door Eric van den Heuvel van Advies en begeleiding "Een HelderHoofd"
"Wij leveren nachtrust".
Ga naar www.EenHelderHoofd.nl voor nog meer slimmer werken tips.
 
Mocht je hier gebruik van willen maken dan ontvangen wij graag van jou de link naar de locatie waar je ons artikel hebt geplaatst. Indien de site of het medium waarop onze tekst geplaatst wordt niet strookt met onze normen en waarden, dan behouden wij het recht om de plaatsing te verbieden.