Timemanagement

Timemanagement Hoe leer je plannen en organiseren

Timemanagement expert training coaching begeleiding persoonlijke effectiviteit werkstress werkdruk werkgeluk workshop lezing sprekerTimemanagement, persoonlijke effectiviteit of zelfmanagement leren, omdat je meer te doen hebt in een dag dan je tijd hebt?

Je hebt moeite met plannen en organiseren van je werkzaamheden en ervaart hierdoor spanning, stress of werkdruk?

Timemanagement gaat over effectief en efficiënt werken.

Wij leren je de essentiële vaardigheden om uit de waan van de dag te komen. Minder stress, spanning en werkdruk te ervaren en daardoor meer bereiken.

Beter om gaan met je tijd zijn fundamentele vaardigheden waar je de rest van je leven plezier van hebt. Deze vaardigheden zijn bijna nooit onderdeel van jouw (vak)-opleiding geweest.

Maar in deze tijd van steeds kortere en snellere communicatiemiddelen zijn deze vaardigheden steeds belangrijker. Ik zie deze ook steeds vaker in vacatureteksten terugkomen als gewenste vaardigheden en kenmerken.

Leer daarom ook je eigen planning te maken en jezelf als professional te organiseren. Assertief communiceren en helder zijn in wat jouw prioriteiten zijn. Word weer heer en meester over je werk en je tijd.

Altijd druk? Volg onze
Training Timemanagement

Timemanagement training als oplossing

Timemanagement, ook wel tijdmanagement genoemd, biedt het antwoord op de steeds groeiende werkdruk en stress op het werk.

Eigenlijk is tijdmanagement geen goed woord. Want tijd is niet te managen. Je kunt beter spreken van zelfmanagement.

Timemanagement of zelfmanagement is de vaardigheid om prioriteiten te bepalen en de juiste keuzes te maken.

Welke doelen wil je realiseren en hoe verdeel je daar je tijd en aandacht over over? Wil jij ook meer focus en minder afleiding.

Plannen en organiseren is te leren. Ook al ben jij de spreekwoordelijke chaoot of als je verwacht dat dat dit niet bij je persoonlijkheid past.

Inzicht in je tijdrovende werkgewoontes helpt je om hier iets aan te doen. Resultaat is weer rust in je hoofd en het realiseren van je doelen op een positieve en ontspannen manier.

 

De kunst van timemanagement

Training time-management geeft nachtrust Timemanagement heeft betrekking op jezelf. Welke doelen wil je realiseren in de beschikbare tijd.

Hoe kom je daar. Het betekent focus aanbrengen op de dingen die jij belangrijk vindt in je werk. Maar gaat ook over werk en privé balans ( Work Life Balance ), werkplezier en werkgeluk.

Onze training timemanagement of een cursus timemanagement leert je effectief en efficiënt om te gaan met de beschikbare tijd. Je ervaart dan meer creativiteit en een helder hoofd.

Is het bij jou al 5 voor 12?

Zie je dat een collega bijna verzuipt ín het werk, of dat jij of iemand extra ondersteuning kan gebruiken bij het organiseren van het werk, dan kunnen we los van de groepstraining en vervolgmomenten, ook persoonlijke begeleiding leveren.

Dit met als doel om individuele deelnemers te begeleiden bij hun persoonlijke uitdagingen om het werk te stroomlijnen. Resultaat is een tevreden werkgevoel.

Maar ook het afwenden van een burn-out waar jij, je familie, je collega’s en je werkgever niet op zitten te wachten.

 
Beoordeeld: 9.3 uit 10 (op basis van 5663 beoordelingen)
 

Wil je meer informatie?

Vind je dit interessant en wil je hier meer over weten? Dan heb ik 5 opties voor je:
  1. Wil je hulp en aandacht voor jouw concrete zelf- en time-management uitdagingen, dan heb ik speciaal voor jou een 1 op 1 begeleidingstraject. We gaan dan samen aan de slag en je krijgt maximaal maatwerk voor jouw persoonlijke uitdagingen.
  2. Wil je zelf een training timemanagement volgen, schrijf je dan in voor onze populaire open training “Je voornemens de Baas”
  3. Wil je met je team of afdeling productiever worden. Dan is onze in-company training timemanagement geschikt.
  4. Wil je met een grote groep een inspirerende lezing of workshop over dit onderwerp. Vraag dan hier een offerte aan.
  5. Als je graag zelf aan de slag gaat, dan is mijn GRATIS timemanagement eBook zeker interessant voor jou.
Kun je niet kiezen of wil je overleggen wat voor jou het meest passend is? Bel mij (Eric) dan op telefoon 073-6 232 804 of stuur mij een bericht, voor een gratis en vrijblijvend advies.