De best gelezen slimmer werken tips in 2017

De best gelezen slimmer werken tips in 2017

Top 5 Slimmer Werken Tips Uit 2017

In 2013 ben ik voor drukke professionals zoals jij gestart met het schrijven van blogs en tips over hoe je in deze hectische wereld boven op je werk kan blijven in plaats van er onder bedolven te worden.

Intussen zijn we 89 artikelen verder. Omdat het einde van het jaar de periode is van de lijstjes, lijkt mij het passend om een top 5 lijstje samen te stellen. Deze tips lazen professionals zoals jij afgelopen jaar het meest:

1) Prioriteiten stellen met de Prioriteitenmatrix! 8.082 x gelezen
Prioriteiten stellen met de Prioriteitenmatrix. Lijkt alles belangrijk en urgent? De matrix van Covey / Eisenhower helpt je bij stellen van prioriteiten.

2) Het geheim van beter leren plannen en organiseren. 6.616 x gelezen
Je start de dag met goede voornemens. Maar voor dat je het weet kom je in de waan van de dag. Beter leren plannen en organiseren is niet moeilijk. 7 tips.

3) Opgelet! Voorkom de aap op je schouder. 5.880 x gelezen
Voorkom de aap op je schouder. Anders moet je de hele dag bananen voeren. M.a.w. te veel tijd kwijt aan verzoeken van anderen? Deze metafoor helpt leidinggevende managers.

4) Beter leren concentreren voor volwassenen verhoogt je IQ. 3.574 x gelezen
Afleiding verlaagt je IQ met minimaal 10 punten. Beter leren concentreren is voor de professional in deze tijd van frequente afleiding steeds belangrijker.

5) Nee, zeggen en toch gewaardeerd worden op je werk. 2.768 x gelezen
Hoe zeg je Nee tegen je leidinggevende of collega en zorg je dat je toch gewaardeerd wordt? Assertiviteit als belangrijke vaardigheid binnen timemanagement.

Ik wens je een nieuw jaar bruisend en sprankelend, stralend en schitterend, gezond en gelukkig, zorgeloos en prachtig. Maar ik wens je natuurlijk ook een jaar met Een Helder Hoofd toe!

Ik wens je een nieuw jaar, bruisend en sprankelend, stralend en schitterend, gezond en gelukkig, zorgeloos en prachtig. Maar ik wens je natuurlijk ook een jaar met Een Helder Hoofd toe met deze videoboodschap ( 59 sec ).

Wil jij ook in 2018 minder werkdruk en minder stress kan ervaren?
Start op www.EenHelderHoofd.nl .